ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ: SEAT Arona

Η ευρεία γκάμα κινητήρων ξεχωρίζει σε αποδοτικότητα και συμβάλλει στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του Arona

  • -
  • -

Το κόμπακτ crossover της SEAT συνδυάζει ιδανικά δύο τελείως αντίθετους κόσμους: την αστική καθημερινότητα και την απόδραση από αυτή! Είναι κομψό, ευρύχωρο, τεχνολογικά προηγμένο και άνετο για την πόλη, ενώ παράλληλα είναι στιβαρό, σπορ και ιδιαίτερα πρόθυμο για ταξίδια και εκδρομές. Και το καταφέρνει αυτό χάρη κυρίως στους ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες. Ο 1.0 TSI σε βενζίνη και ο 1.6 TDI σε πετρέλαιο προσφέρονται αμφότεροι σε δύο εκδοχές ισχύος, με 95 και 115 ίππους και συνδυάζουν ιδανικά τις υψηλές επιδόσεις με την οικονομία καυσίμου. Και για όσους αναζητούν σπορ χαρακτήρα, την λύση προσφέρει η έκδοση FR με τον 1.5 TSI EVO των 150 PS και τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων για χαμηλότερη κατανάλωση.



Οι αποδοτικοί κινητήρες είναι ένα μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του Arona. Το ισπανικό μοντέλο είναι από τα ελαφρύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του, γεγονός που συμβάλλει στην δυναμική οδηγική συμπεριφορά του. Το B-SUV της SEAT διακρίνεται ακόμη για τους μεγάλους χώρους επιβατών, την κορυφαία χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ (400 λίτρα), την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Ο τελευταίος περιλαμβάνει στοιχεία όπως το Keyless Entry με Start & Stop, η υψηλής ανάλυσης και ποιότητας κάμερα οπισθοπορείας, το ηχοσύστημα BeatsAudioTM, αλλά και η τεχνολογία συνδεσιμότητας με προηγμένα συστήματα infotainment, ασύρματη βάση φόρτισης τηλεφώνου με κεραία GSM, οθόνη αφής 8” black panel, συστήματα Apple Car Play, Android Auto και Mirror Link, και φυσικά το SEAT DriveApp.



Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της ασφάλειας με προηγμένα συστήματα οδηγικής υποβοήθησης που συναντάμε κυρίως σε μεγαλύτερες κατηγορίες αυτοκινήτων. Μεταξύ άλλων τα: Front Assist, Hill Hold Control, Σύστημα Ανίχνευσης Κούρασης, Αισθητήρες Φωτός και Βροχής, Σύστημα Προειδοποίησης Οπισθοπορείας, Ανίχνευση Τυφλού Σημείου, Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης και Adaptive Cruise Control με λειτουργία Stop&Go. Το SEAT Arona είναι ένα B-SUV γεμάτο πλεονεκτήματα και με ελκυστική τιμή, από 14.950 €.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.seat.gr

 

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ B-SUV BEST BUY

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ B-SUV BEST BUY ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ PDF