NEO FORD FIESTA ACTIVE. Δραστήριο σαν εσένα

Αν είσαι λάτρης της περιπέτειας και της απόδρασης, με το Fiesta Active απολαμβάνεις crossover χαρακτήρα σε συνδυασμό με την κορυφαία εμπειρία οδήγησης και τεχνολογία που προσφέρει το νέο Ford Fiesta

  • -
  • -

Η πολυδιάστατη γκάμα του νέου Ford Fiesta προσφέρει απλόχερα εκδρομική διάθεση με το νέο Active, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός SUV με τη δυναμική συμπεριφορά και την προηγμένη τεχνολογία των υπόλοιπων εκδόσεων. Πρόκειται για την πρώτη από μια νέα σειρά μοντέλων με crossover στοιχεία που θα παρουσιαστούν από τη Ford τα επόμενα χρόνια.

Το νέο Ford Fiesta Active ξεχωρίζει με τον crossover χαρακτήρα του, τόσο στην εμφάνιση όσο και σε ουσία, αφού για παράδειγμα έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος για να μπορεί να κινείται εκτός δρόμου με περισσότερη ευκολία και άνεση. Σχεδιαστικά ξεχωρίζει χάρη στο body kit προστασίας αμαξώματος, τα ζωηρά εξωτερικά χρώματα, τις ράγες οροφής και τις μοναδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου. Αντίστοιχα, η ποιοτική καμπίνα διαφοροποιείται με νέους συνδυασμούς σχεδίων και χρωμάτων σε καθίσματα και ταπετσαρίες, ενώ η ψηλότερη θέση οδήγησης προσφέρει ακόμη καλύτερη ορατότητα και εποπτεία του δρόμου.



Το εσωτερικό ενσωματώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το νέο Ford Fiesta να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, όπως η οθόνη αφής 8 ιντσών του συστήματος Ford SYNC 3, το οποίο σου επιτρέπει να είσαι πάντα συνδεδεμένος, να ελέγχεις το smartphone σου μέσω Apple CarPlay, τη μουσική, το σύστημα πλοήγησης και τον κλιματισμό. Την ψυχαγωγία απογειώνει το νέο σύστημα ήχου B&O PLAY, το ισχυρότερο της κατηγορίας με συνολική ισχύ 675 watt, δέκα ηχεία, subwoofer στο χώρο αποσκευών και ένα κεντρικό ηχείο στο πάνω τμήμα του ταμπλό.

Στο δρόμο, το νέο Ford Fiesta Active παντρεύει την κορυφαία εμπειρία οδήγησης με αυξημένη δυνατότητα κίνησης off road, για να μπορείς να φτάσεις ευκολότερα στην αγαπημένη σου παραλία! Η ειδική ρύθμιση της ανάρτησης εξασφαλίζει ακόμη περισσότερη άνεση εκτός δρόμου, ενώ το ESP διαθέτει 3 επιλέξιμα προφίλ (Normal, Eco και Slippery) και είναι πλήρως απενεργοποιούμενο.



Η γκάμα περιλαμβάνει δύο επίπεδα εξοπλισμού και τους πολυβραβευμένους κινητήρες βενζίνης 1.0 EcoBoost απόδοσης 100, 125 και 140 ίππων, καθώς και τους αποδοτικούς 1.5 Diesel απόδοσης 85 και 120 ίππων. Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται τεχνολογίες ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού όπως η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (LKA), το ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας (ASLD), η υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα (HSA) και το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESC).

Το νέο Ford Fiesta Active διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με χαμηλό επιτόκιο από 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6%). Για να μπορείς εύκολα να απολαμβάνεις οδηγικά χαμόγελα και έντονα δραστήρια διάθεση, είτε στην πόλη είτε μακριά από αυτήν.