OPEL BLACK EDITION: Η γοητεία της μαύρης αντίθεσης

Astra, Corsa, Mokka X: Απόκτησε το Opel που σου ταιριάζει, με ξεχωριστό στυλ και προνομιακό επιτόκιο από 2,9%!

  • -
  • -

Σου αρέσουν οι αντιθέσεις; Λατρεύεις το μαύρο; Θέλεις ακόμη και το αυτοκίνητο που οδηγείς να ξεχωρίζει με την εμφάνιση και τη διχρωμία του; Η Opel δημιούργησε ειδικά για σένα τα νέα πακέτα Black Edition. Με ένθετα σε εντυπωσιακό μαύρο που έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα του αμαξώματος, χαρίζοντας μια πιο σπορ εμφάνιση στα Astra, Corsa και Mokka X. Τα οποία μπορείς μάλιστα να αποκτήσεις ακόμη πιο εύκολα, με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και επιτόκιο 2,9%, προκαταβολή από 30% και εξόφληση σε έως 48 δόσεις. Πρόκειται για το νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα που προσφέρει η Opel Ελλάς σε συνεργασία με την Alpha Bank και ισχύει σε όλα τα μοντέλα Opel.

Το ιδιαίτερα κομψό Astra αλλά και τα χαρισματικά Corsa και Mokka X με την οροφή, τους εξωτερικούς καθρέπτες και τις ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα αντίθεσης, είναι τώρα πιο αθλητικά από ποτέ. Διάβασε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες και ανακάλυψε ποιο από τα τρία ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου στυλ.

 

Opel Astra Black Edition



Από τότε που λανσαρίστηκε η σημερινή γενιά Astra, έχει εντυπωσιάσει με τις κορυφαίες τεχνολογίες, τη συνδεσιμότητα, το υψηλό επίπεδο άνεσης και κυρίως με τη δυναμική της σχεδίαση. Τώρα ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη με το πακέτο εξοπλισμού “Black Edition”. Κεντρίζει τη ματιά σου στο δρόμο με την οροφή και τους εξωτερικούς καθρέπτες σε Onyx black και τις επίσης μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε σχέδιο πέντε διπλών ακτίνων. Το ελκυστικό πακέτο διατίθεται με την έκδοση Innovation έναντι μόλις 495 ευρώ (προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ).

 

 

Opel Corsa Black Edition



Το χαρισματικό σουπερμίνι αποκτά ξεχωριστή φινέτσα που μαγνητίζει το βλέμμα. Η έκδοση “Black Edition” βασίζεται στην πλούσια Innovation και προσθέτει στυλ με μαύρο χρώμα στην οροφή, στους εξωτερικούς καθρέπτες, στη μάσκα και στις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με σχέδιο τεσσάρων διπλών ακτίνων. Στην τιμή των 14.050 ευρώ (προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ για το Corsa 1.4) διαθέτει ακόμη, αλουμινένια πεντάλ, χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και σκούρο, φιμέ θερμοαπορροφητικό κρύσταλλο Solar Protect στο πίσω παρμπρίζ, αναδεικνύουντας τη σπορ πλευρά του επιτυχημένου Corsa.

 

 

Opel Mokka X Black Edition



Το δημοφιλές SUV της Opel διατίθεται στην έκδοση “Black Edition” με γυαλιστερή μαύρη οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες 18 ιντσών, δέκα ακτίνων, στην ίδια λαμπερή μαύρη απόχρωση, υπογραμμίζοντας τη σπορ, μυώδη και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση ενός μοντέλου που λατρεύει την περιπέτεια. Βασίζεται στην έκδοση Explore του Mokka X και η τιμή του ξεκινά από 22.650 ευρώ με τετρακίνηση. (προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ).