NISSAN JUKE. Μη συμβιβάζεσαι!

Με 1.000 μοναδικούς συνδυασμούς σε εμφάνιση και με προηγμένη τεχνολογία, το Nissan Juke είναι ασυμβίβαστο σε κάθε τομέα και μπορεί να γίνει τώρα δικό σου με όφελος έως 2.000 €!

  • -
  • -

Το Nissan Juke δεν κάνει κανένα συμβιβασμό! Το compact crossover που έδωσε στuλ στην κατηγορία του, ξεχωρίζει για τις αμέτρητες δυνατότητες διαμόρφωσης, τον δυναμικό του χαρακτήρα και την προηγμένη τεχνολογία που ενσωματώνει. Και τώρα, μπορεί να γίνει δικό σου με όφελος έως 2.000 €.

Με 11 χρωματικές επιλογές και περισσότερους από 1.000 μοναδικούς συνδυασμούς, το Nissan Juke δεν έχει αντίπαλο σε εμφάνιση. Ενθουσιάζει με την τολμηρή φινέτσα και την σπορ αισθητική που του προσδίδουν τα εμπρός και πίσω φώτα με σχήμα “μπούμερανγκ”, οι δυναμικές γραμμές στο αμάξωμα και οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με χρωματιστά ένθετα.



Η εξατομίκευση δεν θα μπορούσε παρά να είναι αναπόσπαστο μέρος της συνολικής εμπειρίας που μπορεί να απολαύσει ο ιδιοκτήτης του Nissan Juke. Γι’ αυτό φροντίζει το πακέτο Nissan Design Studio που περιλαμβάνει μια σειρά από νέα χρώματα, αλλά και αξεσουάρ για το εξωτερικό και το εσωτερικό του εκρηκτικού Juke. Για να μπορείς να το προσαρμόσεις απόλυτα στις επιθυμίες σου και να το κάνεις μοναδικό!

Ιδιαίτερα μοντέρνο και πλούσια εξοπλισμένο είναι το εσωτερικό. Στο ταμπλό δεσπόζει το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect που εξασφαλίζει συνδεσιμότητα με smartphones, πρόσβαση σε μια ποικιλία από εφαρμογές που εκτείνονται από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μέχρι την ψυχαγωγία, συμπεριλαμβανομένου του διαδικτυακού ραδιοφώνου, μέσω μιας έγχρωμης οθόνης αφής.Το προηγμένο πακέτο τεχνολογιών Nissan “Safety Shield” και το σύστημα θέασης 360 μοιρών Around View Monitor φροντίζουν για το κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας, ενώ το σύστημα Δυναμικού Ελέγχου της Nissan ενισχύει τον σπορ οδηγικό χαρακτήρα του Juke.



Κορυφαία αποδοτικότητα διακρίνει τη γκάμα κινητήρων. Ξεχωρίζει ο DIG-T υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης των 1,2 λίτρων που αποδίδει ισχύ 115 ίππων και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου 5,6 lt/100 km. Αξίζει να σημειωθεί πως στον συγκεκριμένο κινητήρα, η Νissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε προσφέρει ως προαιρετική επιλογή και ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης της ισχύος σε 135 PS! Για όσους αναζητούν υψηλή ροπή και οικονομία καυσίμου, υπάρχει ο εξαιρετικός diesel 1.5 dCi με απόδοση 110 ίππους και 260 Nm και μέση κατανάλωση μόλις 4,0 lt/100 km. Τέλος, ευκολία στην καθημερινότητα προσφέρει το κιβώτιο CVT που διατίθεται στάνταρ με τον κινητήρα βενζίνης 1.6 ισχύος 117 ίππων.

Κάνε τώρα δικό σου το Nissan Juke με όφελος έως 2.000 €! Μάθε περισσότερα σε μία έκθεση Nissan και στο www.nissan.gr.