Jeep Camp. Εκτός δρόμου - Εντός πόλης! (VIDEO)

Ζήσε τη μοναδική εμπειρία off road οδήγησης που προσφέρουν τα νέα Jeep Compass και Renegade στο Jeep Camp της Γλυφάδας

  • -
  • -

Είσαι λάτρης της περιπέτειας και της εκτός δρόμου οδήγησης; Θέλεις να βιώσεις τη μοναδική “Go Anywhere - Do Anything” αίσθηση που προσφέρουν τα νέα Jeep Compass και Renegade; Δεν χρειάζεται να φτάσεις στην ζούγκλα, το βουνό ή το δάσος. Σε περιμένουμε κάθε Σάββατο στο Jeep Camp της Γλυφάδας, στη Λ. Βουλιαγμένης 87 από τις 10:00 μέχρι τις 16:00, για να ζήσεις μία πρωτόγνωρη εμπειρία με τις ικανότητες των δύο μοντέλων. Να νιώσεις από πρώτο χέρι και για 15’, πώς υπερβαίνουν κάθε εμπόδιο με ασφάλεια, άνεση, αλλά και premium αίσθηση. Έλα να οδηγήσεις τα Compass και Renegade σε έντονα βραχώδες περιβάλλον, να βουτήξεις σε βαθιές παγίδες νερού και λάσπης, να κάνεις τραμπάλα, ανάβαση, κατάβαση και πλευρική κίνηση με μεγάλες κλίσεις, να περάσεις σκληρές δοκιμασίες τις οποίες τα Jeep έχουν σχεδιαστεί για να υπερβαίνουν χωρίς κόπο, αποδεικνύοντας έτσι την ιστορική υπεροχή τους στην εκτός δρόμου κίνηση.



Απέναντι από το Jeep Camp, στο κατάστημα της Jeep AutoOne θα βρίσκεται το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, ώστε να ενημερωθείς διεξοδικά για τα μοντέλα αλλά και για τα πολύ φιλικά άτοκα προγράμματα χρηματοδότησης που προσφέρονται για την απόκτησή τους. Περισσότερες πληροφορίες στα καταστήματα Jeep - AutoOne, στο Jeep Camp Γλυφάδας (Λ. Βουλιαγμένης 87 & 88) και στο τηλέφωνο 210 9644691.

 

JEEP COMPASS


Το νέο SUV της Jeep είναι μοντέρνο, ποιοτικό, ευρύχωρο και αποδοτικό. Το εσωτερικό διακρίνεται για τα υψηλής ποιότητας υλικά και τις τεχνολογικές λύσεις που προσφέρουν άνεση και ασφάλεια, ενώ για ενημέρωση, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα με smartphones φροντίζουν τα συστήματα infotainment UConnect με οθόνη αφής έως 8.4’’. Η ευρεία γκάμα περιλαμβάνει πολλούς συνδυασμούς κινητήρων και μετάδοσης. Σε βενζίνη διατίθεται ο 1.4 Turbo, με ισχύ 140 (4x2) ή 170 ίππων (4x4), ενώ σε diesel οι επιλογές είναι ο 1.6 με 120 ίππους (4x2) και ο 2.0 σε εκδοχές με 140 ίππους (4x4) και 170 ίππους (4x4). Το νέο Compass προσφέρει άριστο κράτημα και άνεση στην άσφαλτο αλλά και κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, χάρη στα συστήματα τετρακίνησης Jeep Active Drive και Jeep Active Drive Low. Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δεχθεί και ο τομέας της ασφάλειας με 70 τεχνολογίες, όπως η Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης. Στο νέο Jeep Compass θα βρεις όλα όσα αναζητάς, σε ελκυστική τιμή, από 24.100 ευρώ μόνο!

 

JEEP RENEGADE



Το Renegade συνδυάζει μοντέρνα εμφάνιση με κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία της μάρκας. Η καμπίνα χαρακτηρίζεται για το υψηλό ποιοτικό επίπεδο, τον ευχάριστο διάκοσμο και τους μεγάλους χώρους, ενώ το πνεύμα της εποχής ακολουθεί και ο πλούσιος εξοπλισμός που διαθέτει όλα τα σύγχρονα στοιχεία άνεσης, όπως το σύστημα infotainment Uconnect με οθόνη αφής και ο πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT. Στον τομέα της ασφάλειας υπάρχουν συστήματα υποβοήθησης του οδηγού όπως η προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας και η προειδοποίηση και αποφυγή πρόσθιας σύγκρουσης. Το Renegade σε κερδίζει όμως και με την οδηγική του αίσθηση στο δρόμο, ενώ παράλληλα προσφέρει τις κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες που περιμένει κανείς από ένα μοντέλο της Jeep. Το ελκυστικό πακέτο ολοκληρώνει η ευρεία γκάμα κινητήρων, από τους οποίους ξεχωρίζουν ο 1.4 Turbo με 170 ίππους (4x4), ο 1.6 diesel με 120 ίππους (4x2) και ο 2λιτρος diesel των 170 ίππων (4x4 Trailhawk). Και όλα αυτά με τις τιμές να είναι ιδιαίτερα ελκυστικές: από 19.900 ευρώ μόλις!