Νέο Hyundai i30 Fastback: Κομψότητα και δυναμισμός σε τέλεια ισορροπία

Απαράμιλλη αισθητική και ανέσεις, προηγμένη τεχνολογία, κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια, υψηλή απόδοση και οικονομία: το μοναδικό 5-θυρο coupe της κατηγορίας του, σου προσφέρει τα πάντα σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή και με 5 χρόνια εγγύηση

  • -
  • -

Το νέο Hyundai i30 Fastback φέρνει έναν πρωτόγνωρο premium αέρα στο C segment. Είναι το πρώτο 5-θυρο coupe της κατηγορίας και εντυπωσιάζει με την χαρισματική του σχεδίαση. Κύρια χαρακτηριστικά που κλέβουν τη ματιά σου είναι το μακρύ καπό και η επιβλητική μάσκα εμπρός, η κεκλιμένη γραμμή της οροφής και το εκλεπτυσμένο πίσω μέρος με την ενσωματωμένη αεροτομή. Κανένα βλέμμα δεν μένει αδιάφορο στη θέα του νέου i30 Fastback. Μια ξεχωριστή σιλουέτα που συνδυάζει μοναδικά την κομψότητα και το δυναμισμό, σε τέλεια μεταξύ τους ισορροπία.



Το Fastback συμπληρώνει την οικογένεια i30 και προσφέρει σπορ οδηγικά χαρακτηριστικά και εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες τούρμπο. Σε βενζίνη επιδόσεις και οικονομία προσφέρουν οι νέοι υπερτροφοδοτούμενοι T-GDI, ο 3-κύλινδρος 1.0 με 120 PS και ο 4-κύλινδρος 1.4 με 140 ίππους, ενώ σε diesel υπάρχει ο ολοκαίνουριος 1.6 D προδιαγραφών Euro 6d με απόδοση 136 PS. Τόσο ο 1.6 D όσο και ο 1.4 T-GDI, μπορούν να συνδυαστούν και με το 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7-DCT με δυνατότητα επιλογής πλήρως αυτόματης ή χειροκίνητης λειτουργίας. Σε κάθε περίπτωση, η 15% πιο σφικτή ανάρτηση (συγκριτικά με το i30 hatchback) που εξελίχθηκε στην περίφημη πίστα του Nürburgring, προσφέρει ακόμη πιο δυναμική οδηγική εμπειρία διατηρώντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο άνεσης και ποιότητας κύλισης.



Το εσωτερικό του i30 Fastback διακρίνεται για τη μοντέρνα σχεδίαση, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τη μεγάλη ευρυχωρία για επιβάτες και αποσκευές (450 lt), τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και τα έξυπνα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας. Η οθόνη αφής 8 ιντσών του νέας γενιάς συστήματος πλοήγησης έχει δυνατότητα σύνδεσης smartphone μέσω Apple CarPlay και Android Auto, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και έλεγχο της μουσικής, του τηλεφώνου ή της πλοήγησης. Το εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης προσφέρεται με δωρεάν 7ετή συνδρομή στις Υπηρεσίες LIVE, προσφέροντας ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό, την κυκλοφορία, τις κάμερες ταχύτητας και τις online αναζητήσεις σε σημεία ενδιαφέροντος, σε πραγματικό χρόνο. Εναλλακτικά της οθόνης αφής 8 ιντσών, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών συστημάτων πολυμέσων, με στάνταρ έγχρωμη οθόνη αφής με ενσωματωμένη κάμερα οπισθοπορίας και δυναμικές γραμμές καθοδήγησης.



Το i30 Fastback καθιστά την τεχνολογία προσιτή στο ευρύ κοινό, όπως άλλωστε και τα άλλα μέλη της σειράς i30. Γι’ αυτό φροντίζει και το κορυφαίο στάνταρ πακέτο ασφάλειας S-10, με συστήματα όπως η Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης, η Προειδοποίηση Απόσπασης Προσοχής Οδηγού, η Ανίχνευση Τυφλού Σημείου, o Έξυπνος Ρυθμιστής Ταχύτητας, η Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας και η Αυτόματη Ρύθμιση Υψηλής Σκάλας Φώτων.

Το Hyundai i30 Fastback προσφέρει κομψότητα στην καθημερινότητα με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, τον premium χαρακτήρα του και την προηγμένη τεχνολογία που ενσωματώνει. Και τα προσφέρει όλα αυτά σε όλους, με δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από 17.650 € για την πλούσια εξοπλισμένη έκδοση 1.0 Turbo 120 PS, αλλά και με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων.