NEO NISSAN QASHQAI. O ΗΓΕΤΗΣ.

Το κορυφαίο crossover εντυπωσιάζει με τη νέα εμφάνιση, τις προηγμένες τεχνολογίες που ενισχύουν τον premium χαρακτήρα του αλλά και τις άκρως δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από 19.190 €

  • -
  • -

Γίνεται το κορυφαίο, ακόμη καλύτερο; Αν πρόκειται για το Nissan QASHQAI, γίνεται! Ο ηγέτης των crossover ενισχύει τον premium χαρακτήρα του με ακόμη πιο ελκυστική σχεδίαση, αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και το πακέτο τεχνολογιών Nissan Intelligent Mobility που προσφέρει περισσότερη άνεση και ασφάλεια στην οδήγηση. Το νέο Nissan QASHQAI επιβάλλεται στο δρόμο με το δυναμισμό που του προσδίδουν στοιχεία όπως η V-motion μάσκα και τα full LED φώτα (στάνταρ στις εκδόσεις Techna και Techna+) που συνοδεύονται από Σύστημα Προσαρμοσμένου Φωτισμού (AFS).



Το εσωτερικό διακρίνεται για τα υψηλότερης ποιότητας υλικά, το εντυπωσιακό τιμόνι με σχήμα D και τον πλουσιότερο εξοπλισμό που στη νέα έκδοση Techna+ περιλαμβάνει ανέσεις όπως τα επενδεδυμένα καθίσματα με μαλακό δέρμα nappa, την ηλεκτρικά ελεγχόμενη πνευματική οσφυϊκή υποστήριξη τεσσάρων κατευθύνσεων για το κάθισμα του οδηγού και το νέο σύστημα ήχου BOSE Premium οκτώ ηχείων. Φυσικά, η καμπίνα συνεχίζει να προσφέρει μεγάλους χώρους για έως και πέντε επιβάτες, έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και ευέλικτο χώρο αποσκευών 430 λίτρων, που αυξάνεται στα 860 λίτρα όταν τα πίσω καθίσματα αναδιπλωθούν.

Στην οδήγηση, το νέο Nissan QASHQAI προσφέρει ποιοτικότερη κύλιση και μεγαλύτερη ακρίβεια χάρη στη νέα ρύθμιση της ανάρτησης, το βελτιωμένο σύστημα Active Ride Control και την τεχνολογία Active Return Control που επιτρέπει στο τιμόνι να επιστρέφει ομαλότερα στη θέση της ευθείας.



Στην ευχάριστη οδηγική εμπειρία συμβάλουν και οι αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Οι επιλογές σε βενζίνη είναι ο 1.2 Turbo DIG-T των 115 ίππων και ο 1.6 Turbo DIG-T με τους 163 ίππους, και σε diesel ο 1.5 και ο 1.6 με απόδοση 110 και 130 ίππους αντίστοιχα. Παράλληλα, για εκείνους που ζητούν ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις στον κινητήρα των 1.2 λίτρων, η Νissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε προσφέρει ως προαιρετική επιλογή και ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης ισχύος για το συγκεκριμένο μοτέρ που πλέον αποδίδει 135PS. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 1.5 diesel, με εκπομπές CO2 99 g/km και κατανάλωση καυσίμου από μόλις 3,8 lt/100 km θεωρείται ο κορυφαίος της κατηγορίας. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ προσφέρεται και αυτόματο CVT XTronic στους 1.2 και 1.6 diesel, με τον τελευταίο να συνδυάζεται και με σύστημα τετρακίνησης.

 

Nissan Intelligent Mobility

Ο τομέας της τεχνολογίας αναβαθμίστηκε σημαντικά στο νέο QASHQAI με την προσθήκη συστημάτων όπως η οπίσθια ειδοποίηση Cross Traffic Alert, που μετριάζει τον κίνδυνο πρόσκρουσης κατά την αναχώρηση με όπισθεν από τον χώρο στάθμευσης, το ανανεωμένο Ευφυές Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης (Intelligent Emergency Braking) με λειτουργία αναγνώρισης πεζών και η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου (Blind Spot Warning) που λειτουργεί σε ένα ευρύτερο τόξο και με βελτιωμένη ακρίβεια ανίχνευσης.

Φυσικά, το QASHQAI συνεχίζει να προσφέρεται με τα συστήματα Ευφυούς Πανοραμικής Θέασης, Αναγνώρισης Πινακίδων Κυκλοφορίας, Ευφυούς Ειδοποίησης Οδηγού, Υποβοήθησης Στάθμευσης και Προειδοποίησης Απόκλισης από την Λωρίδα Κυκλοφορίας, ενώ διατηρεί τα πέντε αστέρια στην αξιολόγηση ασφαλείας του Euro NCAP. Για τους αγοραστές που αναζητούν νέα επίπεδα ευελιξίας στην οδήγηση, το νέο QASHQAI είναι διαθέσιμο και με την αυτόνομη τεχνολογία κίνησης ProPILOT της Nissan.

Τo κορυφαίο crossover έχει ένα ισχυρό πακέτο πλεονεκτημάτων για να κατακτήσει τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών σε μια άκρως δελεαστική τιμή, που ξεκινά από 19.190 €, για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων και από 21.790 € για τον diesel 1.5 dCi. Μάθε περισσότερα για το νέο Nissan QASHQAI στο www.nissan.gr.