Boosted Mini: Το μικρό της... ηλεκτρικής οικογένειας

Αυτονομία έως 22,5 χιλιόμετρα και τελική που τα... σπάει

  • -
  • -

Η Boosted παρουσίασε το νέο –μικρότερο- ηλεκτρικό πατίνι της γκάμας, το οποίο είναι 75 εκατοστά σε μήκος κάτι που το κάνει πολύ πιο εύκολο στη μεταφορά. Επίσης, αποθηκεύεται άνετα κάτω από... το γραφείο, ενώ μπορεί να μεταφερθεί ακόμα και σε ειδικό σακίδιο πλάτης. Η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με το μεγαλύτερο boosted board είναι το «kicktail», που είναι ουσιαστικά η «μύτη» στο πίσω μέρος της σανίδας με σκοπό την πιο εύκολη αποφυγή εμποδίων.

Η αυτονομία του αγγίζει τα 7 μίλια (11,2 χιλιόμετρα) για την έκδοση S ή 14 μίλια (22,5 χιλιόμετρα) για την έκδοση X. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει είναι 29 km/h (S) και 32 km/h (Χ). To Boosted Mini μπορεί να σε βοηθήσει εύκολα να ανέβεις μια ανηφόρα χωρίς να κουραστείς, ενώ χάρη στα 80 mm τροχούς το ηλεκτρικό πατίνι κινείται άνετα και με ασφάλεια σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα εργονομικό τηλεχειριστήριο, απ΄όπου μπορείς να επιλέξεις τρία διαφορετικά προγράμματα, ενώ χειρίζεσαι τη στιγμιαία ισχύ των τροχών. Ακόμα, το βάρος του είναι 6,8 κιλά (S) και 7,6 κιλά (Χ). Η απόδοση της μπαταρίας είναι 1.000 W και η φόρτιση διαρκεί 1:15 (S) και 1:45 (Χ).

Το κόστος είναι 825 δολάρια (683 ευρώ) για την έκδοση S και 910 ευρώ για την έκδοση Χ. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.