MERCEDES-BENZ A180d: ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Με τον αποδοτικό πετρελαιοκινητήρα 1.5 και το πρόγραμμα Welcome Today, η Mercedes-Benz A180d σας χτυπά αποφασιστικά την πόρτα

  • -
  • -

Με την A-Class η Mercedes-Benz έθεσε νέα δεδομένα στην κατηγορία των premium compact cars. Ένα αυτοκίνητο που καθηλώνει σχεδιαστικά και επιβεβαιώνει την κυριαρχία του με τους σύγχρονους κινητήρες και τον υπερπλήρη εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Η κομψότητα της A-Class τονίζεται από το συνδυασμό της επιβλητικής μάσκας με το μεγάλο αστέρι της Mercedes-Benz και των φώτων που συνθέτουν το ρύγχος σε σχήμα βέλους, τις δυναμικές γραμμές στο πλάι και το φαρδύ πίσω μέρος που υπογραμμίζει το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Τη γνώριμη premium αίσθηση κάθε Mercedes-Benz εκπέμπει η A180d μόλις ανοίξουν οι πόρτες της. Ποιοτικά υλικά και πολυτελείς επενδύσεις ταιριάζουν αρμονικά με σπορ στοιχεία, όπως το τριάκτινο τιμόνι, οι εντυπωσιακοί αεραγωγοί και ο πίνακας οργάνων. Όλα τα παραπάνω σε ένα άνετο και λειτουργικό περιβάλλον, με την υψηλής ευκρίνειας οθόνη στο ταμπλό να παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της A-Class.

Η πολυτέλεια που απολαμβάνετε οδηγώντας μία A-Class συνοδεύεται από αποδοτικούς κινητήρες και υπερπλήρη στάνταρ εξοπλισμό. Στη γκάμα των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων της A-Class ξεχωρίζει η Α180d. Εξοπλισμένη με τον κινητήρα των 1,5 λίτρων, η A180d εντυπωσιάζει τόσο για τα δυναμικά της χαρακτηριστικά όσο και για την χαμηλή της κατανάλωση. Η A180d αποδίδει 109 ίππους και 260 Nm ροπής, ενώ επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 11,3 δευτερόλεπτα. Ταυτόχρονα αποδεικνύει τον οικολογικό της χαρακτήρα, με κατανάλωση 3,7 lt/100 km και ρύπους 98 g. CO2 ανά km. Πέρα από το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων μπορεί να συνδυαστεί και με το αυτόματο 7G-DCT.

Ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός της Α180d περιλαμβάνει πληθώρα στοιχείων άνεσης και ασφάλειας, όπως 7 αερόσακους, ESP με Dynamic Curve Assist, cruise control, σύστημα αυτόνομης πέδησης Active Brake Assist, ανίχνευση κόπωσης οδηγού Attention Assist,  ηχοσύστημα Αudio 20 με οθόνη 7 ιντσών, 6 ηχεία, θύρα USB και λειτουργία Bluetooth,  πολυλειτουργικό τιμόνι, κλιματισμό.

Για να κάνετε τη νέα σας A-Class ακόμη πιο ξεχωριστή μπορείτε να την αναδείξετε με επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, όπως σπορ καθίσματα με υφασμάτινες και δερμάτινες επενδύσεις, κάμερα οπισθοπορείας και δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι.

Η Mercedes-Benz A180d διατίθεται στην ελληνική αγορά στην ενδεικτική τιμή των 26.780 ευρώ. Μπορείτε να την αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα – ακόμη και σήμερα – μέσω του προγράμματος Welcome Today. Έτσι εξασφαλίζετε μία από τις ετοιμοπαράδοτες A-Class σε προνομιακή τιμή, με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και οικονομικά πακέτα εξοπλισμού. Δείτε από κοντά και αποκτήστε σήμερα κιόλας τη δική σας A-Class στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Mercedes-Benz. Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας  ΕΔΩ.