NEO NISSAN MICRA. 5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Το νέο Nissan Micra έχει πολλά πλεονεκτήματα που το κάνουν ελκυστικό. Πέντε λόγοι όμως το κάνουν ασυναγώνιστο, όπως η δυνατότητα απόκτησής του με μόλις 149 ευρώ το μήνα! Μάθε περισσότερα

  • -
  • -

Το νέο Nissan Micra ξεχωρίζει με την δυναμική του εμφάνιση, τον πλούσιο εξοπλισμό, τις τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας που ενσωματώνει, αλλά και τους μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (300 λίτρα). Έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της συνδεσιμότητας, με το σύστημα CarPlay της Apple να είναι διαθέσιμο στην έκδοση Acenta. Έτσι, οι κάτοχοι iPhone απολαμβάνουν τις ευκολίες και τις δυνατότητες του τηλεφώνου τους στην οθόνη του αυτοκινήτου, όπως φωνητικό έλεγχο Siri, πλοήγηση με τους χάρτες της Apple, καθώς και πρόσβαση σε μουσική, τηλεφωνικές υπηρεσίες και άλλες εφαρμογές, όπως audiobooks και Spotify. Στον συναρπαστικό οδηγικό χαρακτήρα του συμβάλλουν οι τρεις ιδιαίτερα αποδοτικοί κινητήρες: ο 1.000άρης βενζινοκινητήρας που αποδίδει 73 ίππους, ο 900άρης turbo με ισχύ 90 ίππων, καθώς και ο diesel 1.5 dCi των 90 ίππων. Όλοι τους συνδυάζουν υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση καυσίμου. Οι λόγοι που κάνουν το Nissan Micra ελκυστικό είναι πολλοί. Πέντε από αυτούς όμως το κάνουν ασυναγώνιστο. Ας τους δούμε παρακάτω.

 

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Με εκφραστική σχεδίαση στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, η 5η γενιά του Micra προσφέρει μια απροσδόκητη εμπειρία. Στοιχεία όπως οι στενοί προβολείς με τα φώτα ημέρας LED που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, η “V-motion" μάσκα της Nissan και τα φωτιστικά σώματα σχήματος μπούμερανγκ στο πίσω μέρος, προσδίδουν μια αθλητική εμφάνιση που ξεχωρίζει. Αλλά και στο εσωτερικό, η premium αίσθηση είναι αποτέλεσμα της νεανικής σχεδίασης, της υψηλής ποιότητας και του εξαιρετικού φινιρίσματος. Το νέο Micra σου φτιάχνει τη διάθεση είτε το χαζεύεις απ’ έξω, είτε απολαμβάνεις τις ανέσεις της καμπίνας του.

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ

Η Nissan προίκισε το νέο της σουπερμίνι με ανεξάντλητους τρόπους εξατομίκευσης. Με το Nissan Design Studio δίνεις την προσωπική σου σφραγίδα. Κάνε μοναδικούς συνδυασμούς με την ατελείωτη σειρά χρωμάτων, υφασμάτων, ένθετων και διακοσμητικών για να δημιουργήσεις το δικό σου ξεχωριστό Micra, όπως ακριβώς σου αρέσει. Συνδύασε το χρώμα Gunmetal Grey με το πακέτο Energy Orange, το Platinum Silver με το πακέτο Enigma Black ή το Power Blue με το απόλυτο εξωτερικό πακέτο Vibrant Chrome. Επίλεξε από την ευρεία γκάμα αξεσουάρ και πρόσθεσε στιλ και πρακτικότητα. Η δύναμη, είναι στις λεπτομέρειες!

 

ΕΥΦΥΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το νέο Nissan Micra μετατρέπει κάθε ταξίδι σου σε μια ασφαλή και συναρπαστική εμπειρία, χάρη σε τεχνολογίες όπως η Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, το Έξυπνο Σύστημα Πέδησης με Αναγνώριση Πεζών, το Σύστημα Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων, το Σύστημα Υποβοήθησης Μεγάλης Σκάλας Φώτων, αλλά και το πρωτοποριακό Σύστημα Έξυπνης Πανοραμικής Θέασης. Επιπλέον, το Intelligent Ride Control μετριάζει τις αναπηδήσεις του εμπρός και πίσω άξονα όταν το αυτοκίνητο διαπερνά π.χ. σαμαράκια, ενώ το Intelligent Trace Control προσαρμόζει τα φρένα και την ταχύτητα στους τροχούς για καλύτερο κράτημα στις στροφές.

 

BOSE PERSONAL AUDIO

Οποιαδήποτε διαδρομή με το νέο Micra μπορεί να γίνει απίστευτα διασκεδαστική χάρη στο υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα BOSE PERSONAL AUDIO. Τα 6 ηχεία, δύο εκ των οποίων βρίσκονται στο προσκέφαλο του οδηγού, λειτουργούν σε συνδυασμό με την τεχνολογία BOSE Personal Space Virtual Audio, ένα πρωτοποριακό σύστημα ψηφιακής επεξεργασίας του ακουστικού σήματος, το οποίο δημιουργεί μια ζωντανή και πλούσια εμπειρία ακρόασης 360°. Δεν είναι τυχαίο που το ηχοσύστημα του Micra βραβεύτηκε ως το κορυφαίο στην κατηγορία 'Entertainment Sound' στα ετήσια βραβεία “Connected Car” των περιοδικών Auto Bild και Computer Bild.

 

ΔΕΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Το νέο Nissan MICRA υπερκαλύπτει τις προσδοκίες που έχεις από ένα σουπερμίνι, σε όλους τους τομείς. Είναι δυναμικό σε εμφάνιση και οδική συμπεριφορά, προσφέρει υψηλές επιδόσεις και απαράμιλλη οικονομία καυσίμου, εξοπλίζεται με τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την άνεση και την ασφάλεια, προσαρμόζεται στο προσωπικό σου γούστο και τις επιθυμίες σου και μπορεί να γίνει δικό σου πολύ εύκολα. Η τιμή του ξεκινά από τις 12.690 €, με δυνατότητα δελεαστικής χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο 5,9% και μηνιαία δόση από μόλις 149 €!