NEO NISSAN MICRA. ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ!

Το νέο Nissan Micra ξεχωρίζει με την δυναμική του εμφάνιση και τις προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει. Τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου με μόλις 149 ευρώ το μήνα!

  • -
  • -

Το νέο Nissan MICRA ξεφεύγει από τα συμβατικά δεδομένα της κατηγορίας του. Είναι ένα αυτοκίνητο με μοναδική προσωπικότητα, όπως η δική σου. Ξεχωρίζει με την δυναμική του εμφάνιση, τους αποδοτικούς κινητήρες, τον πλούσιο εξοπλισμό και τις τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας. Τώρα, μπορείς να το κάνεις δικό σου ακόμη πιο εύκολα, με μηνιαία δόση από μόλις 149 ευρώ!

Το νέο Nissan MICRA σε κερδίζει με την τολμηρή του σχεδίαση. Είναι μεγαλύτερο, φαρδύτερο και χαμηλότερο από τους προκατόχους του, αναλογίες που του προσδίδουν μια επιθετική σιλουέτα. Σε αυτή συμβάλλουν οι στενοί προβολείς με τα φώτα ημέρας LED που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, η χαρακτηριστική “V-motion" μάσκα της Nissan και τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα σχήματος μπούμερανγκ στο πίσω μέρος.

 

 

 

Αλλά και στο εσωτερικό, αυτό που κυριαρχεί είναι η premium αίσθηση, αποτέλεσμα της νεανικής σχεδίασης, της υψηλής ποιότητας, των μαλακών υλικών και της ευρείας γκάμας επιλογών εξατομίκευσης. Ατού και οι μεγάλοι χώροι για τους επιβάτες που συνδυάζονται με πρακτικό χώρο αποσκευών 300 λίτρων. Έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της συνδεσιμότητας, με το σύστημα CarPlay της Apple να είναι διαθέσιμο στην έκδοση Acenta. Έτσι, οι κάτοχοι iPhone απολαμβάνουν τις ευκολίες και τις δυνατότητες του τηλεφώνου τους στην οθόνη του αυτοκινήτου, όπως φωνητικό έλεγχο Siri, πλοήγηση με τους χάρτες της Apple, καθώς και πρόσβαση σε μουσική, τηλεφωνικές υπηρεσίες και άλλες εφαρμογές, όπως audiobooks και Spotify. Για τους λάτρεις της μουσικής, φροντίζει το ηχοσύστημα BOSE Personal, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς με ηχεία ενσωματωμένα στο προσκέφαλο του οδηγού που τον θέτουν στο επίκεντρο μιας μοναδικής ακουστικής εμπειρίας.

 

 

 

Η προηγμένη τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας του MICRA. Πολλά από τα συστήματα που διαθέτει συναντώνται σε πιο ακριβά μοντέλα, όπως η Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, το Έξυπνο Σύστημα Πέδησης με Αναγνώριση Πεζών, το Σύστημα Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων, το Σύστημα Υποβοήθησης Μεγάλης Σκάλας Φώτων, αλλά και το πρωτοποριακό Σύστημα Έξυπνης Πανοραμικής Θέασης. Την οδήγηση κάνει ασφαλέστερη κι ευχάριστη το Intelligent Ride Control, που μετριάζει τις αναπηδήσεις του εμπρός και πίσω άξονα όταν το αυτοκίνητο διαπερνά π.χ. σαμαράκια, αλλά και το Intelligent Trace Control που προσαρμόζει τα φρένα και την ταχύτητα στους τροχούς για καλύτερο κράτημα στις στροφές.

 

 

 

Στον συναρπαστικό οδηγικό χαρακτήρα του MICRA συμβάλλουν και οι τρεις ιδιαίτερα αποδοτικοί κινητήρες. Οι επιλογές σε βενζίνη είναι ο ατμοσφαιρικός 1.000άρης που αποδίδει 73 ίππους και ο 900άρης turbo με ισχύ 90 ίππων, ενώ σε diesel υπάρχει ο 1.5 dCi των 90 ίππων. Όλοι τους επωφελούνται από προηγμένες τεχνολογίες εξοικονόμησης καυσίμου, μειώνοντας σημαντικά το κόστος χρήσης. Ενδεικτικό είναι πως η μέση κατανάλωση του πετρελαιοκινητήρα ξεκινά από 3,2 lt/100 km μόλις, με τις αντίστοιχες εκπομπές CO2 στα 85 g/km!

Το νέο Nissan MICRA υπερκαλύπτει τις προσδοκίες που έχεις από ένα σουπερμίνι, σε όλους τους τομείς. Δυναμικό σε εμφάνιση και οδική συμπεριφορά, προσφέρει επιδόσεις αλλά και οικονομία καυσίμου, εξοπλίζεται με τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την άνεση και την ασφάλεια και μπορεί να γίνει δικό σου πολύ εύκολα. Η τιμή του ξεκινά από τις 12.690 €, με δυνατότητα δελεαστικής χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο 5,9% και μηνιαία δόση από μόλις 149 €!