Το GOCAR MAGAZINE τώρα και σε Android!

Το περιοδικό αυτοκινήτου, σήμερα. Πλέον φθάνει σε ακόμη περισσότερες ταμπλέτες

  • -
  • -

Το μοναδικό ελληνικό περιοδικό αυτοκινήτου για iPad είναι πλέον διαθέσιμο και για ταμπλέτες Android, αυξάνοντας εντυπωσιακά το κοινό του. Στα περισσότερα από 30.000 downloads της εφαρμογής για το iPad έρχονται να προστεθούν δεκάδες χιλιάδες από συσκευές Android, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους λάτρεις του αυτοκινήτου να απολαύσουν το GOCAR Magazine.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

 

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Βραβευμένο ως BEST TABLET EDITION στα Digital Media Awards, το GOCAR Magazine είναι "το περιοδικό αυτοκινήτου σήμερα", καθώς συνδυάζει την πλούσια θεματολογία με τη μοναδική εμπειρία διαδραστικότητας. Κατέβασέ το τώρα ΔΩΡΕΑΝ και απόλαυσε πλούσια ενημέρωση με άποψη, εντυπωσιακές εικόνες και συναρπαστικά video!

Διάβασε στο εντυπωσιακό τεύχος 48 του GOCAR MAGAZINE

Vive La SUV! Δοκιμάζουμε επτά SUV: τα ολοκαίνουρια Citroen C3 Aircross, Opel Grandland X, Porsche Cayenne S, Volkswagen T-Roc, Kia Stonic and Mitsubishi Eclipse Cross, καθώς και το ανανεωμένο Renault Captur.

Εντυπωσιαζόμαστε με τα νέα Corvette ZR1, Tesla Roadster, BMW X2 και Mercedes-Benz E-Class Cabrio και συζητάμε με τον Mr Arnaud Ribault, SVP - Υπεύθυνο Πωλήσεων και Marketing της DS Automobiles, σχετικά με το μέλλον της premium γαλλικής μάρκας.

Κατέβασε το νέο τεύχος τώρα ΔΩΡΕΑΝ από το iTunes και το Google Play Store και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!


GOCAR MAGAZINE. Το περιοδικό αυτοκινήτου, σήμερα.