SEAT IBIZA. Tώρα!

Δες τους 5 λόγους που καθιστούν το νέο σουπερμίνι της SEAT ως την ιδανική επιλογή στην κατηγορία του και καν’ το δικό σου με τιμή από 11.700 €

  • -
  • -

Το καλύτερο Ibiza στην ιστορία της SEAT είναι εδώ και εντυπωσιάζει με τη σχεδίαση, την ποιότητα, τον εξοπλισμό, τη συνδεσιμότητα, την ασφάλεια και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του. Το πιο εμβληματικό μοντέλο της ισπανικής μάρκας είναι ένα εντελώς καινούργιο αυτοκίνητο αλλά με το ίδιο νεανικό, λειτουργικό, άνετο και σπορ στυλ, που είχε πάντα. Η φρέσκια σχεδίασή του αντικατοπτρίζει το DNA της SEAT με ακόμη πιο δυναμικά χαρακτηριστικά, όπως οι τριγωνικοί Full LED προβολείς και τα φώτα ημέρας εμπρός, οι διπλές ανάγλυφες γραμμές κατά μήκος στο πλάι και τα πίσω φώτα που αγκαλιάζουν το αυτοκίνητο. Η 5η γενιά Ibiza αναπτύχθηκε εξ’ ολοκλήρου στη Βαρκελώνη και βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 του Ομίλου Volkswagen, η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία και προσφέρει εξελιγμένη τεχνολογία και αξιοσημείωτη αύξηση του εσωτερικού χώρου. Ας δούμε όμως παρακάτω τους 5 λόγους που καθιστούν το ολοκαίνουριο σουπερμίνι της SEAT ως την ιδανική επιλογή στην κατηγορία του.

 

Ευρυχωρία μικρού οικογενειακού

Με μήκος 4.059 mm και μεταξόνιο 2.564 mm, το νέο SEAT Ibiza χαρακτηρίζεται από αξιοσημείωτη αύξηση του εσωτερικού του χώρου, όντας πλέον ικανό να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και μιας μικρής οικογένειας. Οδηγός και συνοδηγός απολαμβάνουν περισσότερο πλάτος εμπρός, ενώ οι πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους μεγαλύτερη ευρυχωρία τόσο για τα πόδια όσο και για το κεφάλι τους. Σημαντικά αυξημένη - κατά 63 λίτρα - είναι και η χωρητικότητα του χώρου επισκευών, φθάνοντας τα 355 λίτρα, μια από τις μεγαλύτερες τιμές στην κατηγορία.

 

Κορυφαία απόδοση και οικονομία

Όλοι οι κινητήρες του νέου Ibiza προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, μεγάλη αυτονομία και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Οι επιλογές σε βενζίνη είναι ο βασικός 3-κύλινδρος 1.0 MPI με 75 PS, ο 1.0 TSI turbo σε εκδόσεις με 95 ή 115 PS και ο νέος 1.5 TSI ΕVΟ με απόδοση 150 PS. Ο νέος πετρελαιοκινητήρας 1.6 TDI θα διατίθεται σε εκδόσεις με 80, 95 και 115 ίππους από τα τέλη του 2017. Η πλατφόρμα MQB A0 επιτρέπει επίσης στο νέο Ibiza να προσθέσει στην γκάμα του τον κινητήρα 1.0 TSI 90 PS με συμπιεσμένο φυσικό αέριο CNG.

 

Δυναμική συμπεριφορά και ποιοτική κύλιση

Η νέα πλατφόρμα MQB A0 με το μακρύ μεταξόνιο και τα φαρδιά μετατρόχια, έχει οφέλη και στην οδήγηση, συμβάλλοντας στην ιδιαίτερα δυναμική συμπεριφορά, στο υψηλό επίπεδο άνεσης και στην ποιοτική κύλιση που προσφέρει το νέο Ibiza. Στο δρόμο, το σουπερμίνι της SEAT δίνει την αίσθηση ενός αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας. Είναι ευέλικτο στην πόλη και χαρίζει εξαιρετική άνεση σε ταξίδια, ενώ διατίθεται και με το σύστημα Drive Profile που δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 4 προγραμμάτων οδήγησης: Eco, Normal, Sport και Individual.

 

Προηγμένη τεχνολογία άνεσης & ασφάλειας

Το νέο Ibiza εξοπλίζεται με συστήματα υποβοήθησης οδήγησης που δεν συνηθίζονται στην κατηγορία Β, όπως τα Front Assist (αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης) με αναγνώριση πεζών, Adaptive Cruise Control, κάμερα οπισθοπορείας υψηλής ακρίβειας με οθόνη αφής 8 ιντσών, αναγνώριση κόπωσης οδηγού και Multi Collision Brake που μπορεί μειώσει τις συνέπειες μιας πολλαπλής σύγκρουσης. Ακόμη, το νέο SEAT Ibiza είναι 100% συνδεδεμένο χάρη στην τεχνολογία Full Link και τις πλατφόρμες Apple Car Play, Android Auto και Mirror Link.

 

Δελεαστική τιμή από 11.700 € και επιτόκιο 3,9%

Το νέο SEAT Ibiza διατίθεται με τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού: τη βασική έκδοση Reference με όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, την πλουσιότερη Style και τις κορυφαίες FR και Xcellence. Οι τιμές ξεκινούν από 11.700 € μόλις, ενώ με το νέο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα χαμηλού επιτοκίου 3,9% (+0,6% εισφορά), η απόκτησή του γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. H ελάχιστη προκαταβολή ορίζεται σε 30%, ενώ η διάρκεια της χρηματοδότησης φτάνει μέχρι και τους 48 μήνες, με τη δόση να διαμορφώνεται από μόλις 198 €/μήνα για την έκδοση Ibiza 1.0 Reference 75 PS.

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ. ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ TEST DRIVE ME TO NEO SEAT IBIZA