5 ΛΟΓΟΙ για να δεις από κοντά το νέο RENAULT MEGANE

Η επιβλητική εμφάνιση και η προηγμένη τεχνολογία του Renault MEGANE, είναι μόνο κάποια από τα προτερήματα που θα πρέπει να δει κανείς από κοντά.

  • -
  • -

To νέο Renault MEGANE ξεχωρίζει για την μοντέρνα εμφάνιση, τη δυναμική του σχεδίαση και την προηγμένη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας. Εξ’ αρχής, η κατασκευή του γαλλικού μοντέλου έγινε με γνώμονα την επιτυχία, ξεκινώντας από το ισχυρό πλαίσιο που εξασφαλίζει την απαράμιλλη οδηγική απόλαυση. Αυτή την ξεχωριστή εμπειρία μπορεί να κανείς να τη ζήσει στα MEGANE OPEN DAYS (www.meganeopendays.gr) που θα πραγματοποιούνται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Renault. Στα πλαίσια των MEGANE OPENDAYS, θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ένα ειδικό πλαίσιο προνομίων για την απόκτηση του νέου Renault MEGANE, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προνομιακό επιτόκιο 3,9%, καθώς και 5 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το νέο Renault MEGANE αποπνέει δυναμισμό από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξεις. Οι αναλογίες του είναι ιδανικές, ενώ οι κομψές του γραμμές -αναμφίβολα- μαγνητίζουν τα βλέμματα. Το μήκος του είναι στα 4.359 mm συμπαρασύροντας το μεταξόνιο στα 2.669 mm, το ύψος μειώθηκε στα 1.447 mm και τα μετατρόχια φάρδυναν αισθητά, δίνοντας μια πιο επιθετική όψη στο γαλλικό hatchback. Ο σπορ χαρακτήρας ολοκληρώνεται με τα φωτιστικά σώματα full LED εμπρός και τα Edge Light πίσω που τονίζουν το δυναμισμό του συνόλου. Χάρη στη νέα φωτεινή υπογραφή, το νέο MEGANE τραβά τα βλέμματα τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας R-LINK 2 συνεργάζεται με μια ταμπλέτα υψηλής ευκρίνειας 8,7 ιντσών κάθετης διάταξης, η οποία μπορεί να εξατομικευτεί με widgets και αγαπημένες εφαρμογές, ακριβώς όπως το προσωπικό σας smartphone. Τόσο απλά! Επίσης, με το Visio System ενισχύει την ασφάλεια χάρη σε μια κάμερα που παρακολουθεί… τα πάντα, από την αναγνώριση των πινακίδων οδικής κυκλοφορίας μέχρι και την προειδοποίηση υπέρβασης λωρίδας κυκλοφορίας και την αυτόματη ρύθμιση των φώτων πορείας/διασταύρωσης.

Το νέο Renault Megane επιπλέον ξεχωρίζει για τις τεχνολογίες του που συναντά κανείς για πρώτη φορά στην κατηγορία όπως το σύστημα multi-sense που διαμορφώνει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Το σύστημα multi-sense, με 4+1 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Comfort, Eco, Sport) και Perso, διαμορφώνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του οδηγού, επιδρώντας στον εσωτερικό φωτισμό, το σύστημα κλιματισμού, τον κινητήρα (απόκριση και ήχος), το κιβώτιο ταχυτήτων κ.α. 

 Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε “λίγο” καύσιμο και να απολαύσετε το ταξίδι.

 

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Το νέο Renault MEGANE δείχνει ξεκάθαρα τις σπορ καταβολές του από τα πρώτα μόλις χιλιόμετρα. Μπορεί ο οικογενειακός του χαρακτήρας να εμπνέει άνεση, αλλά το γαλλικό μοντέλο μπορεί να μεταμορφωθεί και σε “λύκο” έτοιμο να ορμήσει σε φιδίσιες διαδρομές, ανταγωνιζόμενο μεγαλύτερα σπορ μοντέλα. Το κοφτερό τιμόνι προσφέρει ακρίβεια εκτελώντας πιστά τις εντολές του οδηγού! Σε αυτό βοηθάει η σωστά ρυθμισμένη ανάρτηση, αλλά και το σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης 4Control με το οποίο εφοδιάζονται οι εκδόσεις GT.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Σίγουρα θα βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει! Οι μηχανικοί της Renault εφάρμοσαν όλη την τεχνογνωσία τους και την εμπειρία τους από το τμήμα της Formula 1, παρουσιάζοντας μια πλήρη σειρά κινητήρων για το νέο MEGANE. Εξελιγμένες τεχνολογίες (Stop & Start, Energy Smart Management, μείωση των τριβών κλπ) της γαλλικής φίρμας, βρήκαν "πρόσφορο έδαφος’’ τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Συγκεκριμένα, τα βενζινοκίνητα σύνολα EnergyTCe διατίθενται με 100, 130 και 205 ίππους, ενώ η μεγάλη γκάμα των diesel περιλαμβάνει τους Energy dCi 90, 110, 130 και 165PS.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όμορφο, δυναμικό, τεχνολογικά προηγμένο και 5άστερο! Το νέο Renault MEGANE απέσπασε τη μέγιστη βαθμολογία των 5 αστεριών στις δοκιμές του Euro NCAP. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα μεταφέρεστε γρήγορα και άνετα, αλλά οι μετακινήσεις σας είναι ακόμη πιο ασφαλείς. Χάρη στον υψηλού επιπέδου εξοπλισμό του που συναντά κανείς σε μεγαλύτερες κατηγορίες, το νέο Renault MEGANE σάς βοηθά να βλέπετε καλύτερα και να προλαμβάνετε νωρίτερα ώστε να προστατεύεστε πιο αποτελεσματικά.