ΝΕΟ FORD KUGA. LOVE THE ROAD AGAIN.

Με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, προηγμένες τεχνολογίες και νέους κινητήρες βενζίνης και diesel, το νέο Ford Kuga θα σε κάνει να αγαπήσεις την οδήγηση, ξανά!

  • -
  • -

Το νέο Ford Kuga σε κερδίζει με την επιβλητική του εμφάνιση. Είναι όμως οι αρετές που κρύβονται κάτω από το κομψό του αμάξωμα που θα σε κάνουν να το λατρέψεις. Μεγάλο ατού είναι οι αποδοτικοί κινητήρες 1.5 λίτρων βενζίνης και πετρελαίου που συνδυάζουν υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Ο turbodiesel 1.5 TDCi των 120 ίππων έχει μέση κατανάλωση μόλις 4,4 lt/100 km, ενώ υπερτροφοδοτούμενος 1.5 EcoBoost διατίθεται σε εκδόσεις με 150 και 182 ίππους. Τη γκάμα ολοκληρώνει ο 2.0 TDCi σε εκδοχές των 150 και 180 ίππων. Αναλόγως την έκδοση, το SUV της Ford μπορεί να εξοπλιστεί με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο PowerShift και τo έξυπνο σύστημα τετρακίνησης Ford Intelligent All Wheel Drive, που ρυθμίζει αυτόματα την ποσότητα ροπής που αποστέλλεται σε κάθε τροχό, βελτιστοποιώντας την πρόσφυση σε ολισθηρές συνθήκες.



Το μοντέρνο και ευρύχωρο εσωτερικό διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την άνεση και την ασφάλεια. Για παράδειγμα, το νέο σύστημα infotainment SYNC3 με οθόνη αφής 8 ιντσών επιτρέπει τον έλεγχο των συστημάτων ήχου και πλοήγησης αλλά και των συνδεδεμένων smartphones, με απλές φωνητικές εντολές. Μάλιστα, με το SYNC AppLink ο οδηγός μπορεί να χειριστεί μια σειρά εφαρμογών όπως οι Glympse, Aupeo, Spotify, MyBoxMan και AccuWeather.
Ένα ακόμη ατού του νέου Ford Kuga είναι η πληθώρα από συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως η νέα λειτουργία κάθετου παρκαρίσματος Perpendicular Parking που αναβαθμίζει το ημι-αυτόνομο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Active Park Assist. Με το πάτημα ενός μπουτόν εντοπίζει κάθετους χώρους στάθμευσης δίπλα σε άλλα οχήματα ή παράλληλους με το δρόμο και στη συνέχεια, κατευθύνει το όχημα αναλαμβάνοντας να πραγματοποιήσει τους ελιγμούς με το τιμόνι, ενώ ο οδηγός ελέγχει μόνο το γκάζι και το φρένο. Το Cross Traffic Alert από την άλλη προειδοποιεί τον οδηγό καθώς εξέρχεται από ένα κάθετο χώρο στάθμευσης για πιθανή διέλευση αυτοκινήτων πίσω του, ενώ το Park-Out Assist βοηθά στο ξεπαρκάρισμα από παράλληλο χώρο στάθμευσης. Αφού ο οδηγός επιλέξει την αριστερή ή τη δεξιά πλευρά, το σύστημα αναλαμβάνει τους ελιγμούς με το τιμόνι ενώ ο οδηγός λειτουργεί το γκάζι και το φρένο.



Η γκάμα του νέου Ford Kuga περιλαμβάνει τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις που καλύπτουν κάθε επιθυμία. Η Business είναι η value for money πρόταση καθώς διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό με στάνταρ Ford SYNC3, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες ελαφρού κράματος 17”, ράγες οροφής, cruise control, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και σύστημα αποφυγής σύγκρουσης Active City Stop, σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, από μόλις 22.175 ευρώ! Για όσους αναζητούν έντονο σπορ χαρακτήρα την απάντηση έχει η έκδοση ST-Line, ενώ η Vignale προσφέρει απαράμιλλη αίσθηση πολυτέλειας στον οδηγό και τους επιβάτες.

Με το νέο Ford Kuga κάθε διαδρομή σου γίνεται συναρπαστική. Μάθε περισσότερα στο

www.ford.gr

.