5 HOT INFO για το SSANGYONG XLV

Το αυτοκίνητο που συνδυάζει ιδανικά τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός SUV με την πρακτικότητα ενός οικογενειακού

  • -
  • -

To XLV αποτελεί το alter ego του Tivoli, προσθέτοντας άπλετους χώρους στη δυναμική εμφάνιση, τους σύγχρονους κινητήρες βενζίνης/diesel και τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Ας δούμε αναλυτικά τα 5 δυνατά σημεία του οικογενειακού SUV της SsangYong.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 1.6 ΒΕΝΖΙΝΗΣ & DIESEL

Σύγχρονης τεχνολογίας Euro 6, μικρού κυβισμού και αποδοτικοί, οι κινητήρες του XLV εξασφαλίζουν άνετες και οικονομικές μετακινήσεις. Ο 1.6 βενζίνης αποδίδει 128 ίππους και συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτ 6 σχέσεων είτε με 6τάχυτο αυτόματο. Το δεύτερο έχει τρία προγράμματα λειτουργίας, Eco για εξοικονόμηση καυσίμου, Power για δυναμικές επιδόσεις και Winter για επιπλέον πρόσφυση σε παγωμένες επιφάνειες. Η έκδοση «ECO» με LPG, με κινητήρα 1.6 βενζίνης-υγραερίου, φθάνει σε αυτονομία τα 1.250 χλμ.

Ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 έχει μέγιστη ισχύ 115 ίππους και ροπή 300 Nm από μόλις 1.500 rpm. Είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει οικονομία, ενώ ο πέμπτης γενιάς υπερτροφοδότης E-VGT μεγιστοποιεί τις επιδόσεις, ιδιαίτερα στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Προσφέρεται με επιλογή ανάμεσα σε μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ παράλληλα μπορεί να συνδυαστεί και με την εξελιγμένη τετρακίνηση Αctive 4WD, η οποία όταν ενεργοποιείται κατανέμει το 60% της ροπής στους πίσω τροχούς και το 40% στους μπροστινούς.

ΕΥΡΥΧΩΡΗ ΚΑΜΠΙΝΑ & ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ 720 lt

Το XLV δεν μεταφέρει απλά τα μέλη μιας οικογένειας. Συμμετέχει μαζί τους σε κάθε δραστηριότητα της ζωής τους, έχοντας compact εξωτερικές διαστάσεις (μήκος 4,4 μέτρα). Ο αχανής χώρος αποσκευών έχει μέγιστο όγκο 720 λίτρα, ενώ τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν είτε σε αναλογία 60:40 είτε πλήρως, για ακόμη μεγαλύτερες μεταφορικές δυνατότητες και ευελιξία. Ο χώρος αποσκευών διαθέτει γάντζο για τσάντα, πρίζα 220V/115V, δίχτυ αποσκευών και διακριτικό υποδαπέδιο τμήμα αποθήκευσης. Επιπλέον αποθηκευτικοί χώροι βρίσκονται σε διάφορα σημείας της καμπίνας των επιβαρών. Ο αυτόματος κλιματισμός, το σύστημα πλοήγησης της TomTom με οθόνη αφής 7 ιντσών και η κάμερα οπισθοπορείας κάνουν τη ζωή των επιβατών πιο άνετη και ευχάριστη.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εκτός από τα υψηλά επίπεδα παθητικής ασφάλειας (έχει γίνει χρήση χάλυβα υψηλής αντοχής σε ποσοστό 71,1%), το SsangYong XLV προσφέρει και ενεργητική ασφάλεια και άνεση, χάρη στη μακρά λίστα ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Έτσι καθίσταται ένα ένα από τα πιο ασφαλή SUV της αγοράς. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται συστήματα:

Προειδοποίησης για Επικείμενη Εμπρόσθια Σύγκρουση (FCW),

Αυτόνομης Πέδησης (ΑΕΒ),

Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (LDW),

Υποβοήθησης Παραμονής στη Λωρίδα (LKA),

Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας (TSR),

Αυτόματης Απενεργοποίησης Προβολέων (HBA),

Ενεργής Προστασίας Ανατροπής (ARP

Ενίσχυσης Πέδησης (BAS) και

Υποβοήθησης Εκκίνησης στην Ανηφόρα (HSA).


ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 17.390 €

Με τιμή εκκίνησης τα 17.930 ευρώ για το μοντέλο με τον 1.6 βενζίνης και όφελος, ανάλογα την έκδοση, έως 2.500 ευρώ, η σχέση τιμής – απόδοσης του XLV είναι ασυναγώνιστη. Οι τιμές για τις εκδόσεις diesel αρχίζουν από τα 20.650 ευρώ, ενώ μετά την προσφορά των 2.500 ευρώ, το τετρακίνητο XLV 1.6 diesel κοστίζει μόλις 24.080 ευρώ. Και όλα αυτά για ένα SUV με κορυφαίους χώρους και πλήρη εξοπλισμό άνεσης-ασφάλειας.

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ AFTER SALES

Το XLV συνοδεύεται από ένα πλήρες πακέτο after sales, το οποίο διώχνει κάθε έννοια από τον ιδιοκτήτη του για πέντε έτη. Η SsangYong προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια δωρεάν service