ΝΕΟ AUDI Q2. ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ.

Το νέο κόμπακτ SUV της Audi ταιριάζει ιδανικά σε κάθε τερέν και lifestyle. Δεν εντάσσεται σε συγκεκριμένα πλαίσια, κατηγορίες και hashtags. Είναι #untaggable!

  • -
  • -

Είτε το οδηγείς καθημερινά στην πόλη είτε απολαμβάνεις εκδρομικές αποδράσεις, το Audi Q2 είναι το νέο SUV που καλύπτει κάθε ανάγκη κι επιθυμία σου. Νεανικό σε χαρακτήρα και δυναμικό σε στυλ, κόμπακτ σε διαστάσεις αλλά με μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (405 lt), προικισμένο με προηγμένη τεχνολογία, αποδοτικούς κινητήρες και σπορ οδική συμπεριφορά, το Q2 είναι πολυτάλαντο. Είναι όμως και πολυδιάστατο, με μια ευρεία γκάμα εκδόσεων.

Το νέο Audi Q2 είναι διαθέσιμο με κίνηση στους εμπρός τροχούς ή με σύστημα τετρακίνησης quattro, χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο 7άρι S tronic και με αποδοτικούς κινητήρες τούρμπο βενζίνης TFSI και diesel TDI. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν ο νέος 1.0 TFSI και ο 1.6 TDI που αποδίδουν αμφότεροι 116 ίππους, καθώς και ο 1.4 TFSI των 150 ίππων με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων CoD. Κορυφαίοι σε απόδοση είναι οι 2λιτροι TFSI και TDI με ισχύ 190 ίππους, ενώ τη γκάμα συμπληρώνει ο 2.0 TDI των 150 ίππων. Ας δούμε παρακάτω τι είναι αυτό που κάνει το Q2 τόσο ξεχωριστό!

 

Ξεχωριστή σχεδίαση

Το Audi Q2 σε κερδίζει με το ανατρεπτικό του design που συνδυάζει κομψότητα και δυναμισμό και αναδεικνύεται μέσα από 12 ιδιαίτερα χρώματα. Κυρίαρχα στοιχεία εμπρός είναι η νέας σχεδίασης μάσκα σε οκταγωνικό σχήμα και τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ενώ στο πλάι ξεχωρίζει η γραμμή οροφής που θυμίζει coupe και η κολόνα C που εκτός από το χρώμα του αμαξώματος, είναι διαθέσιμη σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις. Τελικά, το Q2 κάνει προφανή από μακριά την καταγωγή του αλλά ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Audi χάρη στο ιδιαίτερα νεανικό του στυλ.

 

Δυνατότητες εξατομίκευσης

Το μοντέρνο, ευρύχωρο και εξαιρετικά ποιοτικό εσωτερικό μπορεί να διαμορφωθεί στο προσωπικό σου γούστο χάρη σε στοιχεία όπως οι διακοσμητικές λωρίδες στο ταμπλό, που προσφέρονται σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις και τα μοναδικά πακέτα φωτισμού που δημιουργούν ένα lounge περιβάλλον. To Πακέτο Εσωτερικού φωτισμού περιλαμβάνει φωτισμό στις εμπρός πόρτες και διακοσμητικές επενδύσεις σε στοιχεία του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας, φωτιζόμενες με δυνατότητα επιλογής 10 χρωμάτων (επιλογή μέσω του συστήματος MMI).

 

Ψηφιακή υπεροχή

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Virtual Cockpit αναβαθμίζει την πληροφόρηση του οδηγού με την οθόνη LCD 12,3’’ και τα γραφικά υψηλής ανάλυσης, ενώ το Head-up display παρέχει αναλυτικές πληροφορίες και ενδείξεις στο ύψος του βλέμματος του οδηγού για ασφαλέστερη οδήγηση. Το σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου παρέχει δυνατότητες σύνδεσης με όλα τα smartphones, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως Wi-Fi hotspot για να συνδέονται όλοι στο διαδίκτυο. Μεταξύ άλλων διατίθεται προαιρετικά το προηγμένο ηχοσύστημα Bang & Olufsen με 15-κάναλο ενισχυτή 705 watts & 14 ηχεία.

 

Μοναδική εμπειρία οδήγησης

Η τετρακίνηση quattro καθιστά το Q2 ικανό για off-road περιπέτειες, ενώ το σύστημα Audi drive select δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να ρυθμίζει τα χαρακτηριστικά απόδοσης του αυτοκινήτου σε τιμόνι, ανάρτηση και (αυτόματο) κιβώτιο, με πέντε διαφορετικά modes: comfort, auto, dynamic, efficiency και individual. Φυσικά, συστήματα υποβοήθησης του οδηγού όπως αυτόματο φρενάρισμα, διατήρηση της πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας, αυτόματο παρκάρισμα και κίνηση σε μποτιλιάρισμα ή αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, συμπεριλαμβάνονται στην τεχνολογική φαρέτρα του Q2.