Ford Explorer: Ηλεκτρικό SUV για την απόλυτη περιπέτεια

Το Ford Explorer είναι το ολοκαίνουριο ηλεκτρικό SUV της μάρκας, το οποίο έχει φτιαχτεί για να ικανοποιήσει πλήρως τα θέλω και τις ανάγκες των ευρωπαίων οδηγών.

  • -
  • -

Η Ford βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και η τελευταία της πρόταση, το αμιγώς ηλεκτρικό Explorer, δεν αποτελεί εξαίρεση. Tο μεσαίου μεγέθους SUV είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια περιπέτεια, είτε πρόκειται για μια βόλτα στην πόλη είτε για ένα μακρινό ταξίδι. Με θέσεις για πέντε άτομα, αυτό το αυτοκίνητο είναι ιδανικό για οικογένειες που θέλουν να βιώσουν τη συγκίνηση της ηλεκτρικής οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς στο στιλ ή την άνεση.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο αμιγώς ηλεκτρικό Explorer είναι η ψηφιακή του εμπειρία. Η μεγέθους 15 ιντσών κινητή οθόνη αφής και το πλήρως συνδεδεμένο σύστημα infotainment SYNC Move 2, έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν τους οδηγούς και τους επιβάτες συνδεδεμένους και άνετους εν κινήσει. Ο ήχος είναι ειδικά προσαρμοσμένος στο εσωτερικό και το σύστημα διαθέτει ασύρματη ενσωμάτωση εφαρμογών. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης κρυφό χώρο αποθήκευσης πίσω από την κινητή οθόνη για να αποθηκεύονται με ασφάλεια τα πιο πολύτιμα αντικείμενα, ασύρματο φορτιστή κινητών και ασύρματη συμβατότητα με Android Auto και Apple CarPlay.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ae106e408be7fa62033b033497afa14a.jpeg

Άνεση και ευρυχωρία από το νέο ηλεκτρικό SUV της Ford

Το αμιγώς ηλεκτρικό Explorer είναι επίσης σχεδιασμένο για περιπέτεια. Με αεροδυναμικό εξωτερικό που αποτυπώνει το πνεύμα και το δυναμικό στιλ του εμβληματικού αμερικανικού SUV της Ford, είναι ιδανικό για εξερεύνηση σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ο αποθηκευτικός χώρος 470 λίτρων είναι αρκετός για να μην κάνετε συμβιβασμούς τι θα πάρετε μαζί σας, ενώ ο χώρος αποθήκευσης των 17 λίτρων μεταξύ του οδηγού και του συνοδηγού μπορεί να χωρέσει ακόμα κι έναν φορητό υπολογιστή 15 ιντσών. Το άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών μπορεί να γίνει ακόμα και χωρίς χέρια, διευκολύνοντας το φόρτωμα και το ξεφόρτωμα.

Γρήγορη και εύκολη φόρτιση για το Explorer

Η φόρτιση του αμιγώς ηλεκτρικού Explorer είναι γρήγορη και εύκολη, είτε βρίσκεστε στο δρόμο είτε στο σπίτι. Το αυτοκίνητο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τους πιο βολικούς σταθμούς φόρτισης στο δρόμο, ενώ η φόρτιση στο σπίτι μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να πραγματοποιείται τις ώρες που είναι πιο χαμηλή η τιμή του ρεύματος. Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα η θερμοκρασία της καμπίνας να ρυθμιστεί πριν μπείτε στο αυτοκίνητο, ώστε να μη χρειαστεί να περιμένετε.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9f5e68531338b6f26ac64bc1e2ba8b2d.jpeg

Πλήρης σουίτα συστημάτων ασφαλείας για το νέο Ford Explorer

Αλλά αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει το αμιγώς ηλεκτρικό Explorer είναι τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Το αυτοκίνητο διαθέτει σύστημα υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας, το οποίο επιτρέπει την ομαλή και ασφαλή αλλαγή λωρίδας με το πάτημα ενός μοχλού των φλας, και το σύστημα Clear Exit Assist, το οποίο παρέχει προειδοποιήσεις για τους ποδηλάτες ή/και πεζούς που πλησιάζουν. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης μια σειρά από στάνταρ προδιαγραφές που ενισχύουν την άνεση, όπως θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και τιμόνι, κάθισμα οδηγού με μασάζ και κλιματισμό που επιτρέπει στον οδηγό και τον συνοδηγό να επιλέγουν τη δική τους θερμοκρασία.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε όλη τη φιλοσοφία πίσω από τη σύλληψη της ιδέας του ολοκαίνουριου αμιγώς ηλεκτρικού Ford Explorer αλλά και τη διαδικασία που ακολούθησαν η ομάδα των σχεδιαστών και των μηχανικών για να φτάσουν μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Εκδόσεις και τιμές του νέου ηλεκτρικού SUV

Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Explorer σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τη Ford και αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας για βιωσιμότητα, καινοτομία και στυλ. Είτε αναζητάτε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο είτε ένα όχημα περιπέτειας, το Explorer είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Με το φουτουριστικό του στυλ, τα κορυφαία χαρακτηριστικά και τις ισχυρές επιδόσεις του, το Explorer είναι ένα αυτοκίνητο που είναι αδύνατο να αγνοήσετε. Ήρθε η ώρα να συμμετάσχετε στην ηλεκτρική επανάσταση και να γνωρίσετε τη δύναμη και την ομορφιά του Explorer. Μάθετε τα πάντα για τη νέα πρόταση της Ford στα ηλεκτρικά SUV.

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Explorer διατίθεται σε δύο εκδόσεις με υψηλές προδιαγραφές - Explorer και Explorer Premium – με την παραγγελία του να είναι εφικτή από τα τέλη του τρέχοντος έτους, ενώ η τιμή του αναμένεται να είναι μικρότερη από 45.000 ευρώ. Οι κρατήσεις είναι πλέον ανοιχτές στις επίσημες ιστοσελίδες της Ford σε όλη την Ευρώπη. Για να κάνετε τη δική σας κράτηση πατήστε εδώ.