‘KICK START’ για μια Super Νέα Χρονιά

Γέμισε θετική ενέργεια και πάτα τέρμα το γκάζι προς ένα άκρως Συναρπαστικό 2020!

  • -
  • -

Κάθε νέα χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία. Με χαρά. Και με καλή διάθεση. Τι χρειάζεται ακόμη για να γίνει πετυχημένη; Ενέργεια. Θετική ενέργεια που θα μας δώσει την ώθηση να πάμε μπροστά. Ένα γερό kick start. Όπως όταν σανιδώνεις το γκάζι σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και νιώθεις την ακαριαία ανάπτυξη της πλούσιας ροπής σαν κλωτσιά, να νικά κατά κράτος την αδράνεια και το βάρος εκτινάσσοντας το αυτοκίνητο με ταχύτητα προς στον ορίζοντα.

Είχαμε θέσει ως στόχο στο GOCAR, το 2019 να είναι η καλύτερή μας χρονιά. Και ήταν! Σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως σε δημιουργία. Ξεχωρίζω τη νέα μας ενότητα GOELECTRIC. Μπήκαμε στην πρίζα από πολύ νωρίς και δημιουργήσαμε έναν χώρο όπου θα βρεις όλα τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα με αναλυτικές τιμές και εξοπλισμούς, δοκιμές, ειδήσεις, τεχνολογικές εξελίξεις, χρηστικές πληροφορίες και συνεντεύξεις με τα στελέχη εταιρειών και οργανισμών που σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Με την ποιότητα, τον πλουραλισμό και την αισθητική που πάντα χαρακτήριζαν το GOCAR, εδώ και 10 χρόνια.

Ναι, το 2020 θα γιορτάσουμε τα δέκατα γενέθλια μας! Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια έχουμε δημιουργήσει ότι δεν έχουν καταφέρει άλλοι εδώ και δεκαετίες. Με όραμα, με πείσμα, με πάθος, καταφέραμε και είμαστε το πιο προηγμένο Μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για το Αυτοκίνητο. Και μπορείς να μας βρεις οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν είσαι, όποια οθόνη κι αν έχεις μπροστά σου. Επικοινωνούμε και αλληλοεπιδρούμε μαζί σου με πολλούς τρόπους και μέσα από πολλά κανάλια: το website, το μοναδικό ηλεκτρονικό mobile περιοδικό, τα apps σε κινητά και ταμπλέτες, την εφαρμογή GOCAR TV σε όλες τις LG Smart TV, τα social media, τα διάφορα events και συνέδρια στα οποία συμμετέχουμε ενεργά. Με όχημα το ξεχωριστό, original περιεχόμενο.

Και συνεχίζουμε. Γιατί το μικρόβιο του καλύτερου είναι μέσα μας. Μας οδηγεί. Όλα αυτά όμως δεν θα τα καταφέρναμε αν την προσπάθειά μας δεν την αναγνώριζες ΕΣΥ. Και σε ευχαριστούμε γι’ αυτό. Για το 2020, ετοιμάζουμε ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις. Έλα μαζί μας. Γέμισε θετική ενέργεια και πάτα τέρμα το γκάζι προς μια Καλή και άκρως Συναρπαστική νέα Χρονιά!