Το περιοδικό Αυτοκινήτου, σήμερα.

To GOCAR Magazine είναι o συναρπαστικός τρόπος για να ενημερωθείς, να ψυχαγωγηθείς και να απολαύσεις το Αυτοκίνητο. Και τώρα, είναι και σε συσκευές Android!

  • -
  • -


Φέτος περιμέναμε τον Δεκέμβριο με αγωνία, αλλά όχι για τη γιορτινή διάθεση των Χριστουγέννων. Περιμέναμε πως και πως ένα μικρό, περίεργο, πράσινο ρομποτάκι. Και ήρθε. Ή μάλλον, μας υποδέχτηκε εκείνο, στο… λειτουργικό του. Το GOCAR Magazine μεγαλώνει και άλλο και από αυτό το τεύχος είναι διαθέσιμο και στις ταμπλέτες Android!

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Το ηλεκτρονικό περιοδικό δεν είναι το μέλλον στον Τύπο του αυτοκινήτου. Είναι το σήμερα. Το GOCAR Magazine μπαίνει στον 5ο του χρόνο, ενώ ήδη μέχρι το προηγούμενο, 47ο τεύχος, η εφαρμογή είχε σπάσει το φράγμα των 30.000 downloads και συνεχίζει! Συνεχίζουμε, μεγαλώνουμε κι άλλο, πατάμε τέρμα γκάζι, με πάθος, με ιδέες, με ενθουσιασμό, για ακόμη πιο δυνατά θέματα, ακόμη πιο ζωντανές φωτογραφίες και εντυπωσιακά video, ακόμη πιο ξεχωριστά τεύχη. Τώρα και στις συσκευές Android!

Με το GOCAR Magazine, το www.gocar.gr, το m.gocar.gr για τα smartphones, τις mobile εφαρμογές του GOCAR σε Android και iOs και το app GOCAR TV σε όλες τις Smart τηλεοράσεις LG, το GOCAR είναι μαζί σου, παντού και πάντα. Με έναν και μόνο στόχο: εκμεταλλευόμενο την τεχνολογική του υπεροχή, το κέφι και την εμπειρία των ανθρώπων του, να αποτελεί τον πιο συναρπαστικό τρόπο για να ενημερωθείς, να ψυχαγωγηθείς και - γιατί όχι - να απολαύσεις το Αυτοκίνητο, σε όλες τις οθόνες. Με premium, πρωτογενές και μοναδικό περιεχόμενο.

Για εμάς φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα, ντυμένος στα πράσινα και με τη μορφή του ρομπότ Android. Για εσάς εύχομαι να φέρει ότι επιθυμείτε, μαζί με υγεία κι ευτυχία.