Τα καλύτερα έρχονται

Νέα χρονιά, νέα μοντέλα και όχι μόνο

  • -
  • -

Ένα τεύχος GOCAR Magazine κλείνει και μαζί του η χρονιά ολόκληρη. Ο απολογισμός προκύπτει αυτόματα, αλλά από την άλλη είναι και αναγκαίος, για να αξιολογήσεις τα δεδομένα. Να κρατήσεις τα καλά, να δημιουργήσεις πάνω σε αυτά, να προχωρήσεις ή ακόμα και να αλλάξεις κάποια άλλα, όπου αυτό χρειάζεται. Να εναρμονιστείς με τα νέα δεδομένα.

Ο απολογισμός αναμφίβολα θετικός, όπως αυτός προκύπτει μέσα από τη σκληρή δουλειά, με όρεξη δίχως άλλο, έμπνευση, αλλά και εμμονή… στην ποιότητα, που χαρακτηρίζει το GOCAR. Η νέα χρονιά αποτελεί και την απαρχή μιας νέας δεκαετίας, η οποία θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στην αυτοκίνηση.

Η ηλεκτροκίνηση μπήκε για τα καλά στη ζωή και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς. Οι παρουσιάσεις νέων μοντέλων του είδους μπήκαν στην… ημερήσια διάταξη και δείχνουν το δρόμο. Πλέον δεν μιλάμε για τα ηλεκτρικά του μέλλοντος, αλλά του παρόντος.

Το μέλλον είναι εδώ, χειροπιαστό, όπως μαρτυρά και το μεγάλο αφιέρωμα που κάναμε στο τεύχος, με τη συμμετοχή όλων των πολύτιμων συντελεστών του GOCAR Magazine για τα ηλεκτρικά που περιμένουμε μέσα στο 2020.

Ο αριθμός και μόνο μαρτυρά του λόγου το αληθές, αφού 20 τουλάχιστον νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα μέσα στη χρονιά. Σημαντικός άξονας λειτουργείας τους αναμφίβολα είναι οι υποδομές.

Αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς στην Ευρώπη, ενώ και στην Ελλάδα, όπως -αποκλειστικά- μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος, γίνεται σοβαρή δουλειά και μελέτη από το Ινστιτούτο Μεταφορών για στρατηγική τοποθέτηση φορτιστών στο εθνικό οδικό μας δίκτυο.

Και μπορεί εμείς, οι άνθρωποι του GOCAR, στην πλειονότητά μας να είμαστε κλασικοί petrolheads που δηλώνουμε ερωτευμένοι με το αυτοκίνητο και την οδήγηση, που μας αρέσει ο ήχος των πολυκύλινδρων κινητήρων, η απόκριση των μεγάλων ατμοσφαιρικών μοτέρ και η ροπή των τούρμπο και φυσικά η πίσω κίνηση, δεν κρύβουμε όμως ότι ενδόμυχα αγαπάμε και την τεχνολογία.

Ακολουθούμε τις εξελίξεις, τις καταγράφουμε και προχωράμε μπροστά, ατενίζοντας την νέα δεκαετία που ξεκινά με αισιοδοξία και θετική σκέψη. Ας είναι αυτή η καλύτερη και πιο δημιουργική χρονιά για όλους! Καλή Χρονιά!

Γιάννης Καλογερόπουλος

jk@gocar.gr