Car & The City....

  • -
  • -

Είναι αλήθεια! Οι γυναίκες ενδιαφέρονται για τα αυτοκίνητα, αν και με έναν τρόπο διαφορετικό από τους άνδρες. Για εμάς έχει πιο πολλή σημασία η ζωή με το αυτοκίνητο παρά το ίδιο το μέσο. Και μάλιστα, η ζωή κυρίως μέσα στην πόλη - για τα ταξίδια, αφήνουμε το τιμόνι σε αρσενικά χέρια. Το θέμα για εμάς λοιπόν είναι να νιώθουμε όμορφες μέσα στο αυτοκίνητο. Όπως και τα αξεσουάρ μας, έτσι κι αυτό θα πρέπει να υποστηρίζει με τέχνη το outfit!

Η αλήθεια είναι πως αν είσαι γυναίκα με αδυναμία στα 12ποντα, πληροφορίες όπως ποια είναι η καλή σχέση ισχύος και ροπής, ποια η διαφορά ανάμεσα σε έναν τούρμπο κι έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα, πότε υπερστρέφει και πότε υποστρέφει ένα αυτοκίνητο και όλες αυτές οι ορολογίες που με τέχνη χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι αυτοκινήτου, είναι μάλλον περιττές. Κι εγώ που τα έμαθα, αν εξαιρέσω κάποια άρθρα μου στα περιοδικά που εργάστηκα, δεν τα χρησιμοποιήσα ποτέ στη ζωή μου. Εντάξει, ίσως λίγο μόνο, όταν θέλησα να εντυπωσιάσω κάποιον άντρα κολλημένο με το γκάζι.

Η σχέση μιας γυναίκας με ένα αυτοκίνητο είναι πολύ πιο απλή. "Είναι όμορφο; Μου πάει; Θα μπορώ να το παρκάρω εύκολα; Δε θέλω να καίει πολλή βενζίνη και δε θέλω να με κουράζει οδηγικά". Καμία γυναίκα που σέβεται τη φύση της, δε θα διαβάσει τα εκατοντάδες άρθρα για τη δοκιμή του τάδε μοντέλου που μόλις κυκλοφόρησε για να τα αποθηκεύσει ως άχρηστες πληροφορίες στο μυαλό της. Επίσης, δε θα πάρει ποτέ στα σοβαρά τη γνώμη κάποιου συντάκτη που επιμένει πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το καλύτερο της κατηγορίας, αν αυτό δεν της αρέσει εμφανισιακά. Kαι, όταν έρθει η ώρα να αντικαταστήσει το μικρό της -το οποίο πιθανότατα θα είναι γεμάτο λακκουβίτσες και οι ζάντες σαγρέ από τις συχνές, «στενές» επαφές τους με τα πεζοδρόμια-, θα επιθυμήσει αυτό το καινούργιο, το ωραίο που είδε στο internet, που έχει και πιο ευρύχωρο πορτμπαγκάζ για να χωράει όσα ψώνια χωράνε και στην πιστωτική της. Το αυτοκίνητο για εμάς είναι κάτι σαν την τσάντα που κρατάμε: όμορφη, ακριβή και να τη θέλουν όλες.

Πως; Γκάζια και άλογα; Χμ, ακόμα κι εγώ, που υποτίθεται ότι έφαγα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στα περιοδικά αυτοκινήτου και έχω προσβληθεί από το μικρόβιο, όσο κι αν γυαλίσει το μάτι μου με ένα γρήγορο και εντυπωσιακό μοντέλο, αν στη συνέχεια διαπιστώσω ότι σε χρήση μου στερεί την αγορά δύο ζευγαριών Manolo ή μίας Louis Vuitton, τότε δεν είναι ικανό να με δελεάσει. Άλλωστε, υπάρχουν και οι άντρες, ας αφήσουμε και σε αυτούς κάτι για να ασχολούνται – εκτός από τις γυναίκες, φυσικά…

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της Σοφίας στο whenablondegirliswriting.blogspot.com