Αλλαγή ελαστικών σε χρόνο dt!

Νέο ρεκόρ στα pitstop από την Ferrari

  • -
  • -

Μπορεί τα φώτα στο Ιαπωνικό GP να έπεσαν στην νίκη του Hamilton, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα, όμως ένα ρεκόρ ταχύτητας πέρασε στα ψιλά. Και αυτό έγινε από την Ferrari, στο pit stop του Kimi Raikkonen.

 

Ανέκαθεν οι ομάδες προσπαθούσαν να βελτιωθούν σε ταχύτητα κινήσεων και να κάνουν τις αλλαγές των ελαστικών σε χρόνο … dt. Σύμφωνα με τα δεδομένα λοιπόν και σε πλάνο που δεν είδαμε στην τηλεοπτική μετάδοση, το πιτ στοπ του Kimi Raikkonen χρειάστηκε μόλις 1,85 δευτερόλεπτα! Τέτοιες ταχύτητες, μόνο στο γρήγορο δίκτυο VDSL του OTE μπορείς να ζήσεις!

 

Το πρώτο pit stop κάτω από 2,5 δευτερόλεπτα είχε κάνει η McLaren με χρόνο 2,31 sec στο Γερμανικό GP του 2012, με τους μηχανικούς να παίρνουν από ένα ρολόι TAG Heuer για δώρο. Στην συνέχεια είχαμε την Red Bull Racing στην Μαλαισία το 2013 με τον Webber να «ζει την εμπειρία» στα 2,05 δευτερόλεπτα. Μάλιστα σε εκείνο τον αγώνα, τα πιτ στοπ της RBR είχαν σαν χειρότερο το 2,20!

Στην συνέχεια και μένοντας στο 2013, η Ferrari έκανε 1,95 sec στην Ιαπωνία με την RBR να απαντά με 1,923 στον αγώνα της Αμερικής. Μέχρι να φτάσουμε στο φετινό Ιαπωνικό GP όπου το team του Kimi Raikkonen πέτυχε τον απόλυτο χρόνο των 1,85 sec! Απίστευτο;

Είσαι λάτρης της ταχύτητας; Αν δεν έχεις δοκιμάσει το VDSL του OTE, δεν έχεις δει τίποτα. Aσύλληπτα γρήγορο internet, για να απολαμβάνεις τις πιο υψηλές ταχύτητες που φτάνουν έως 50Mbps!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...