Υπόσχεται μεγάλη προσπάθεια ο Alonso

Η Βαρκελώνη θα αποτελέσει την στροφή της McLaren

  • -
  • -

Συνέντευξη στον διαδικτυακό τόπο της Formula 1 έδωσε ο Fernando Alonso. Ο Ισπανός οδηγός της McLaren Honda μίλησε για τον αγώνα στο Μπαχρέιν, αλλά και την πρόοδο που κάνει η ομάδα του.

 

«Στο τέλος ήταν θετικό το αποτέλεσμα, τερματίζοντας τον αγώνα και συγκεντρώνοντας εμπειρίες, o στόχος όμως είναι να δούμε τι θα γίνει στην Βαρκελώνη. Έχουμε 3 βδομάδες στην διάθεσή μας για να βελτιώσουμε την απόδοση και την αξιοπιστία. Υπάρχει ανησυχία γιατί ο Jenson δεν μπόρεσε να ξεκινήσει τον αγώνα», είπε ο Ισπανός και συμπλήρωσε : «Πάνω κάτω ξέρουμε ότι έχουμε κάποιες αδυναμίες και έτσι θα προσεχθεί ιδιαίτερα τις επόμενες βδομάδες».

 

Η McLaren Honda έχει μεγάλα πλάνα για τον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην Βαρκελώνη. «Είμαστε όλοι ενωμένοι. Μεγαλώσαμε μαζί μια αφοσιωθήκαμε στο project αυτό. Κανένας δεν πανικοβάλλεται, και ο πανικός θα μπορούσε να έρθει εύκολα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Προβλέπω ότι στην Βαρκελώνη θα δούμε το πρώτο μεγάλο βήμα, και από την στιγμή που ο κινητήρας δεν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο Μονακό πιστεύω ότι θα έχουμε καλό αγώνα και εκεί. Προβλέπω ότι θα έχουν ενδιαφέρον οι τρεις επόμενοι αγώνες», είπε ο Alonso και έστειλε ένα μήνυμα προς τους οπαδούς του : «Υπόσχομαι στους οπαδούς μου ότι θα κάνω τα πάντα για να βελτιώσουμε την απόδοση. Τα βήματα που κάναμε από την Μελβούρνη είναι όλα στην σωστή κατεύθυνση. Θα δουλέψουμε τέρμα γκάζι για να βελτιώσουμε την απόδοση για την Βαρκελώνη, και όλα δείχνουν ότι θα τα κάνουμε. Είμαι αισιόδοξος παρόλο που γνωρίζω ότι πολλά πρέπει να γίνουν»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...