Honda Gold Wing 2012 στην Ευρώπη

Τετράτροχες ανέσεις σε δύο ρόδες

  • -
  • -

Αν και έχει παρουσιαστεί από τις αρχές της χρονιάς, η Honda αποφάσισε πρόσφατα να εισάγει την ανανεωμένη πληθωρική (1,8 λίτρων) Gold Wing στην Ευρώπη στα τέλη της φετινής χρονιάς. Το μοντέλο που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1972, στην τελευταία του εκδοχή διαθέτει πολλά νέα αισθητικά στοιχεία, περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, βελτιωμένες επιδόσεις και συμπεριφορά στο δρόμο καθώς και νέο σύστημα ήχου και πλοήγησης.

Όπως και οι προηγούμενες Gold Wing, η νέα ανανεωμένη έκδοση αποτελεί την απάντηση των δικύκλων σε αυτούς που επιμένουν να ταξιδεύουν σε τέσσερις ρόδες. Το σύστημα ABS και ο αερόσακος αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία του εξοπλισμού της. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλά άλλα αξεσουάρ, όπως φώτα ομίχλης, βαλίτσες κ.α. Όσον αφορά το ηχοσύστημα η νέα Gold Wing εξοπλίζεται με υποδοχές για MP3/iPod, χειριστήρια στις μανέτες , λειτουργία surround με 6 ηχεία και ενισχυτή.

Στην Ευρώπη η ιδιαίτερη νέα Gold Wing θα διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις του μπλε, μαύρου και λευκού, ενώ το σημαντικότερο στοιχείο που αφορά την τιμή της δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη (από περίπου 23.200 δολάρια στην Αμερική).

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...