Honda Jazz Hybrid στο Παρίσι

To φτηνότερο υβριδικό έρχεται στις αρχές του 2011

  • -
  • -

Στη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού παρουσιάσε επίσημα η Honda το νέο της υβριδικό, συνεχίζοντας δυναμικά τη στρατηγική της για εξέλιξη green μοντέλων. Το Jazz Hybrid είναι το πρώτο υβριδικό σουπερμίνι και όταν λανσαριστεί στην αγορά στις αρχές του 2011 θα είναι το πιο προσιτό υβριδικό, με εκτιμώμενη τιμή κοντά στα 18.000 ευρώ.

Το σύστημα κίνησης ΙΜΑ του Jazz Hybrid προέρχεται από τα Insight και CR-Z. Ανάμεσα στον 1.3 i-VTEC βενζινοκινητήρα και το αυτόματο κιβώτιο CVT υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας, ο οποίος μπορεί να κινεί για μικρή απόσταση το Jazz σε χαμηλομεσαίες ταχύτητες. Η μέση κατανάλωση και οι εκπομπές CO2 αναμένονται στα επίπεδα του Insight. Άγνωστο παραμένει αν το υβριδικό Jazz θα έχει και το σύστημα Eco Assist του CR-Z.

Αισθητικά το Hybrid διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα Jazz χάρη στα νέα φώτα εμπρός-πίσω, την ανασχεδιασμένη μάσκα, τους διαφορετικούς προφυλακτήρες και τη χρωμιωμένη φάσα ψηλά στο πορτμπαγκάζ. Ακόμη, θα υπάρχουν και νέα χρώματα όπως το Lime Green της φωτογραφίας. Στο Παρίσι, τέλος, παρουσιάστηκε και το ανανεωμένο Insight.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...