Νέο VW Sharan

Το οικονομικότερο των MPV

  • -
  • -

Η τρίτη γενιά Sharan ανανεώθηκε σχεδιαστικά από τον κ. Walter De Silva και μεγάλωσε κατά 22 εκατοστά, φτάνοντας τα 4,85 μέτρα, ώστε οι παρεχόμενοι χώροι να ικανοποιούν τις μεταφορικές ανάγκες επτά επιβατών. Διαθέτει προαιρετικά συρόμενες πλευρικές πόρτες οι οποίες ανοιγοκλείνουν με ηλεκτροκίνητο μηχανισμό και εκτός των 33 διαθέσιμων χώρων αποθήκευσης, μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα με συνολικό όγκο 2.430 λίτρων. Παράλληλα το σύστημα EasyFold επιτρέπει την αναδίπλωση της δεύτερης σειράς των καθισμάτων στο πάτωμα του αυτοκινήτου ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χώρος.

Οι οικογενειακός του χαρακτήρας επιβεβαιώνεται με τα ενσωματωμένα παιδικά καθίσματα στην πίσω σειρά και την τεράστια ηλιοροφή η οποία κάνει πραγματικά ευχάριστο το ταξίδι ειδικά τις συννεφιασμένες χειμωνιάτικες μέρες.

Το αμάξωμα του νέου MPV της VW διαθέτει την κορυφαία στρεπτική ακαμψία της κατηγορίας, ενώ παράλληλα μειώθηκε το βάρος του κατά 30 κιλά σε σχέση με τον προκάτοχο.

Το μεγάλο όπλο που προβάλει η VW για το Sharan αφορά την οικονομία καυσίμου χάρη στο σύστημα start-stop. Θα διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες TSI 150 και 200 ίππων και δύο TDI με απόδοση 140 και 170 ίππους. Ο πιο δημοφιλής στην Ευρώπη είναι ο diesel των 140 ίππων που καταναλώνει μόλις 5,5 Lt/100 km και εκπέμπει CO2 143 gr/km. Στον εξοπλισμό αξίζει να σημειώσουμε ότι διατίθεται κλιματισμός τριών ζωνών Climatronic, το σύστημα Park Assist για αυτόματο παρκάρισμα και εννιά συνολικά αερόσακοι. Το νέο Sharan θα διατίθεται από τα τέλη του καλοκαιριού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...