Νέα Bugatti Chiron Sport

Ελαφρύτερη, καλύτερη στα κρατήματα και λίγο πιο ακριβή

  • -
  • -

Η έκπληξη της Bugatti για τη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ήταν η βελτιωμένη εκδοχή της υπάρχουσας Chiron. Η γαλλική φίρμα βάφτισε τη νέα έκδοση ως Bugatti Chiron Sport και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η νέα version προσφέρεται με ακόμα καλύτερα κρατήματα στον δρόμο χωρίς να αλλάζει τίποτα απολύτως στην απόδοση ή τις επιδόσεις του υπεραυτοκινήτου.

Η τιμή της έχει οριστεί στα 2,65 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά της Ευρώπης και οι παραδόσεις αναμένονται να ξεκινήσουν στο τέλος του χρόνου. Χάρη στις νέες προσθήκες, όπως είναι οι ανθρακονημάτινες ζάντες και ο υαλοκαθαριστήρας (;), η Bugatti Chiron Sport ζυγίζει 18 κιλά λιγότερα σε σχέση με την απλή έκδοση. Η ανάρτησή της είναι κατά 10% πιο σφιχτή και ένα βελτιωμένο τιμόνι, το οποίο παρέχει την ίδια και απαράλλαχτη πληροφόρηση. Όπως είναι φυσικό, αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν τα κρατήματα του hypercar των 1.500 ίππων, παρόλο που στα χαρτιά δεν φαίνεται κάτι έντονα. Ωστόσο, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία ισχυρίζεται ότι η νέα έκδοση είναι κατά 5 δευτερόλεπτα πιο γρήγορη από τη βασική στην πίστα Nardo και μάλιστα μπορεί να αγγίξει το καλύτερο δυνατό κράτημα ακόμα και σε ταχύτητες άνω των 200 km/h.

Η Bugatti Chiron Sport που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι της Γενεύης είναι βαμμένη σε κόκκινο χρώμα, ενώ έχει σε εμφανή σημεία τα λογότυπα Sport.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...