Citroen C-ZERO

Μηδενική κατανάλωση και εκπομπές CO2

  • -
  • -

Δεν πρόκειται για ένα ακόμη ηλεκτρικό πρωτότυπο που δείχνει σχεδιαστικές και τεχνολογικές τάσεις, αλλά για ένα 100% ηλεκτρικό μοντέλο που βρίσκεται στην τελευταία φάση εξέλιξης πριν μπει στη γραμμή παραγωγής. Με το C-ZERO, η Citroen διευρύνει την γκάμα των μικρών της μοντέλων.

Το C-ZERO είναι προϊόν συνεργασίας με την Mitsubishi και θα παρουσιαστεί το τελευταίο 3μηνο του 2010. Είναι δηλαδή το «αδελφό» μοντέλο των Mitsubishi i και Peugeot i0n. Είναι μάλιστα το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Citroen μετά το Berlingo First Electric που εξελίχθηκε με τη συνεργασία της Venturi. Το C-ZERO υπόσχεται να κάνει τις αστικές μετακινήσεις ευκολότερες, με κύριο ατού τις συμπαγείς του διαστάσεις, την γρήγορη φόρτιση και την μεγάλη του αυτονομία, που αρκεί για τη νορμάλ καθημερινή χρήση.

Με δεδομένο πως έχει ήδη κατασκευάσει πάνω από 5.500 ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η γαλλική εταιρεία διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να γίνει πρωταγωνιστής σε μία κατηγορία της αγοράς η οποία προοιωνίζεται να γνωρίσει μεγάλη άνοδο τα επόμενα χρόνια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...