Μην ανησυχείτε πια για τις λακκούβες (vid)

Η Audi διαφημίζει όσα προσφέρει η ενεργή ανάρτηση του νέου Α8

  • -
  • -

Φορτωμένο με τεχνολογίες, το Α8 τέταρτης γενιάς έρχεται να επανατοποθετηθεί ως μία από τις κορυφαίες προτάσεις στην κατηγορία των υπερπολυτελών sedan. Η ναυαρχίδα της Audi θα είναι εφοδιασμένη με σειρά ηλεκτρονικών συστημάτων που θα ανεβάζει στα... ύψη τα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης.

Στο τελευταίο προωθητικό video, η μάρκα από το Ingolstadt παρουσιάζει – με ολίγον υπερβολικό τρόπο – τα λειτουργία της ενεργής ανάρτησης. Το ηλεκτρομηχανικό σύστημα προσαρμόζει ξεχωριστά την απόσβαση σε κάθε τροχό (μέσω τεσσάρων μικρών ηλεκτροκινητήρων), ανάλογα με τις συνθήκες του οδοστρώματος. Η εμπρός κάμερα ανιχνεύει έγκαιρα τις λακκούβες στο δρόμο και το σύστημα αναλαμβάνει μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου να ρυθμίσει ανάλογα την ανάρτηση.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την τεχνολογία pre sense 360˚, σε περίπτωση που είναι άμεσος ο κίνδυνος σύγκρουσης του Α8, η ανάρτηση ανασηκώνει έως 80 mm την πλευρά του αμαξώματος που είναι εκτεθειμένη. Έτσι περιορίζεται έως 50% το φορτίο που θα δεχτούν οι επιβάτες του μεγάλου Audi.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ TRAFFIC JAM PILOT ΤΟΥ ΝΕΟΥ AUDI A8


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...