Πιο... λιμουζίνα το Skoda Superb

Η ναυαρχίδα της τσέχικης μάρκας αναβαθμίζεται με επιπλέον εξοπλισμό

  • -
  • -

Το Superb, το μεγάλο μοντέλο της Skoda με τους άπλετους χώρους, δέχεται ορισμένες έξτρα πινελιές που το καθιστούν ακόμη πιο ελκυστικό σε όσους αναζητούν ένα ποιοτικό και πολυτελές αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους. Τα ανανεωμένα Superb και Superb Combi θα αρχίσουν να βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής στα τέλη Μαΐου.

Στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό του Superb προστέθηκε η αυτόματη κλήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το Care Connect όπως το ονομάζει η Skoda. Θα προσφέρεται στάνταρ από το επίπεδο Ambition και άνω, ανεξάρτητα από το σύστημα πολυμέσων. Η κλήση μπορεί να γίνει και χειροκίνητα, από το κουμπί στην πλαφονιέρα. Επίσης ο οδηγός μπορεί να ελέγχει εξ αποστάσεως (μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό του) αν τα φώτα ή τα παράθυρα είναι κλειστά.

Στην κεντρική κονσόλα τοποθετείται νέα οθόνη αφής διαμέτρου 9,2 ιντσών για το σύστημα πλοήγησης Columbus, ενώ για το Swing η οθόνη μεγάλωσε από τις 5 στις 6,5 ίντσες. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Park Distance Control αλλά και μασάζ για το κάθισμα του οδηγού. Η εξωτερική εικόνα του Superb γίνεται πιο δυναμική με νέες 19άρες ζάντες αλουμινίου αλλά και νέους χρωματισμούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...