Το wagon της Opel που διψά για περιπέτειες

Το Insignia Country Tourer εφοδιάζεται με τετρακίνηση και έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος

  • -
  • -

Η ναυαρχίδα της Opel αποκτά και τρίτο μέλος, μετά το Grand Sport και το Sports Tourer. Το Insignia Country Tourer είναι η crossover παραλλαγή του μεσαίου station wagon, προσθέτοντας τον περιπετειώδη χαρακτήρα στους αχανείς χώρους (χώρος αποσκευών έως 1.665 lt). Η παγκόσμια πρεμιέρα για το κοινό θα γίνει το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, όμως η διαδικασία των παραγγελιών θα προηγηθεί, με την έναρξη να τοποθετείται τον Ιούνιο.

Οπτικά, το Country Tourer ξεχωρίζει από το off road πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει πλαστικά προστατευτικά, περιμετρικά του αμαξώματος, και ποδιές εμπρός/πίσω. Σε σχέση με το απλό station wagon, εμφανίζει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 20 mm. Το χαρακτηριστικο αυτό μαζί με την τετρακίνηση και την τεχνολογία torque vectoring (που αντικαθιστά το κλασσικό διαφορικό στον πίσω άξονα), εξασφαλίζει στο Insignia Country Tourer δυνατότητες κίνησης μακριά από το ασφαλτοστρωμένο δίκτυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ INSIGNIA




Η τετρακίνηση συνδυάζεται στο Insignia με το νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων. Παράλληλα, το πλαίσιο FlexRide έχει τρεις θέσεις λειτουργίας (Standard, Sport και Tour), διαμορφώνοντας ανάλογα το σημείο αλλαγής σχέσεων στα αυτόματα κιβώτια, τη ρύθμιση της ανάρτησης, του τιμονιού και της απόκρισης του κινητήρα.

Όσο για τη γκάμα των κινητήρων, σε αυτή θα περιλαμβάνονται τα ισχυρά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, μαζί με μία κορυφαία σε ισχύ έκδοση diesel.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...