Το πρώτο Ford GT πάτησε δρόμο (video)

Πέρασε τη γραμμή παραγωγής το νέο supercar της Ford με προορισμό τον ιδιοκτήτη του

  • -
  • -

Η Ford Performance κατασκεύασε το πρώτο Ford GT παραγωγής το οποίο βρίσκεται στο δρόμο για τον τυχερό του ιδιοκτήτη. Φυσικά το γεγονός συνοδεύτηκε από εορταστικές εκδηλώσεις Στη νέα εγκατάσταση περιορισμένης παραγωγής του Multimatic στο Markham.

Το πρώτο Ford GT πέρασε από τη γραμμή παραγωγής οδηγώντας ο Raj Nair, Ford executive vice president, global product development και chief technical officer της εταιρείας. «Ξεκινώντας το 2016, είχαμε δύο πρωταρχικούς στόχους για το Ford GT – να διακριθούμε στο Le Mans, και να ξεκινήσουμε τις παραδόσεις πριν το τέλος της χρονιάς» σχολίασε ο Nair. «Πετύχαμε και τα δύο».

«Για όσους συμμετείχαν στο σχεδιασμό και την εξέλιξη του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων και προμηθευτών μας, η ημέρα αυτή είναι πραγματική γιορτή» πρόσθεσε. «Το νέο Ford GT προβάλλει τη δύναμή μας στις καινοτομίες και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε περισσότερα στους πελάτες μας – κυρίως ως προς τα υλικά ελαφρού βάρους, την αεροδυναμική και τις τεχνολογίες του κινητήρα EcoBoost».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Έτοιμα τα πρώτα Ford GT με V6 600 ίππων

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...