Σχέδια αναβίωσης του Renault Alpine 110

Concept για το σαλόνι του Παρισιού

  • -
  • -

Σημερινό αγγλικό δημοσίευμα θέλει τη διοίκηση της Renault να επεξεργάζεται την αναβίωση του Renault Alpine 110, παρουσιάζοντας ένα νέο concept στο επόμενο σαλόνι του Παρισιού το φθινόπωρο. Ο εορτασμός των 50 χρόνων για το κλασσικό Alpine 110 Berlinette, δίνει το έναυσμα στο σχεδιαστικό τμήμα της γαλλικής φίρμας για να εξελίξουν ένα άξιο διάδοχο του θρυλικού σπορ coupe.

Το σχεδιαστικό τμήμα της Renault έχει βλέψεις για ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα ανταγωνίζεται καταξιωμένα μοντέλα, όπως αυτά της Porsche. Μια τέτοια κίνηση απαιτεί από το τμήμα Μάρκετινγκ προσεκτικές κινήσεις στην τοποθέτηση του μοντέλου στην αγορά για το υγιές μέλλον του, αν αυτό τελικά μπει στην παραγωγή. Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Renault, αν τελικά το project περπατήσει, θα πρέπει να απευθύνεται και σε σημαντικές αγορές εκτός Ευρώπης, όπως η Β. Αμερική και η Κίνα.

 

Όσον αφορά το DeZir Concept, οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι τα σχέδια παραγωγής μάλλον μπαίνουν στον πάγο, μέχρι οι νέες ηλεκτρικές διατάξεις μετάδοσης της κίνησης, να επιτρέψουν την υλοποίηση των ηλεκτρικών supercar.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...