Το Gocar στο "Auto Show - Σαλόνι Αυτοκινήτου 2010"

Μεγάλος διαγωνισμός με σημαντικά δώρα

  • -
  • -

Παρόν στην έκθεση αυτοκινήτου "Auto Show - Σαλόνι Αυτοκινήτου 2010" που ξεκινάει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου θα είναι το Gocar!

Στη διάρκεια της παρουσίας μας στο Auto Show θα τρέξει ένας μεγάλος διαγωνισμός, προσφέροντας στους επισκέπτες της έκθεσης τη δυνατότητα να κερδίσουν σημαντικά δώρα τόσο από τη Sony όσο και από δύο μεγάλους dealers από το χώρο του αυτοκινήτου, την Karenta Α.Ε. και τη Λάμδα Α.Ε.

Ειδικότερα, όσοι επισκεφτούν την έκθεση και πάρουν αριθμημένο κουπόνι συμμετοχής στο διαγωνισμό του Gocar, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα πλήρες ηχοσύστημα αυτοκινήτου αλλά και ένα από τα 9 Walkman της Sony, καθώς και ένα από τα 50 δωρεάν service που προσφέρουν η Karenta και η Λάμδα. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, με κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 5 έως τις 13 Δεκεμβρίου.

Για να συμμετέχεις και εσύ στο διαγωνισμό, θα πρέπει να βρεις τα κορίτσια του gocar.gr στο Auto Show 2010, να πάρεις το αριθμημένο κουπόνι συμμετοχής, τον αριθμό του οποίου θα πρέπει να εισάγεις στη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο gocar.gr. Για τα 9 Walkmans της Sony, θα γίνεται μία κλήρωση κάθε μέρα από τις 5 έως και τις 13 Δεκεμβρίου, για τους συμμετέχοντες της προηγούμενης ημέρας. Για τα 50 service αυτοκινήτων αλλά και το ηχοσύστημα της Sony, η κλήρωση θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου και θα αφορά τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, όλες τις μέρες της έκθεσης, από τις 4 έως τις 12 Δεκεμβρίου.

To "Auto Show - Σαλόνι Αυτοκινήτο 2010" φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην περιοχή του Αεροδρομίου Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος με τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ.

Έχεις κουπόνι; Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και κέρδισε!


* Οι τυχεροί νικητές για τα Walkman της Sony θα ανακοινώνονται καθημερινά, στη σελίδα της φόρμας συμμετοχής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...