Subaru STi S207 με 328 ίππους και μόνο για λίγους

Μια πιο σκληροπυρηνική Limited Edition έκδοση του WRX STi παρουσίασε η Subaru

  • -
  • -

Ακόμα πιο άγριο έκανε η Subaru το κορυφαίο της STi, εστιάζοντας σε αλλαγές που αφορούν κινητήρα και πλαίσιο. Έτσι, το ειδικό S207, όπως ονομάζεται αποδίδει πλέον 328 ίππους στις 7.200 rpm και 431 Nm διαθέσιμα από τις 3.200 έως τις 4.800 rpm. Δηλαδή σε σχέση με το απλό STi έχει επιπλέον 20 ίππους και 38 Nm ροπής, χάρη στη νέα ηλεκτρονική διαχείριση του κινητήρα, το νέο τούρμπο, αλλά και τις εξατμίσεις που ελευθέρωσαν την «αναπνοή» του.

Το τιμόνι έγινε πιο άμεσο και γρήγορο, ενώ εμπρός έχουν υιοθετηθεί ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα, με 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και 4πίστονες πίσω, με τα ελαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, διάστασης 255/35 Ρ 19 να είναι υψηλών επιδόσεων.

Για το ξεχωριστό της εξωτερικής εικόνας φροντίζουν οι μεγάλες μαύρες ζάντες 19 ιντσών, τα σπόιλερ και η μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό διακρίνονται τα εντυπωσιακά σπορ καθίσματα της Recaro, ο νέος πίνακας οργάνων και τα διακριτικά της ειδικής έκδοσης στην κεντρική κονσόλα.

Η ειδική αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο σε 400 μονάδες και αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας, σε τέσσερα χρώματα, μπλε, λευκό, μαύρο και κίτρινο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...