Super Canvas. Μόνο στο gocar.gr!

Ένας νέος, εντυπωσιακός τρόπος παρουσίασης για το Αυτοκίνητο

  • -
  • -

Στο gocar.gr αγαπάμε το Αυτοκίνητο και εδώ και 5 χρόνια ανακαλύπτουμε νέες τεχνικές για να το παρουσιάζουμε με τον ιδανικότερο τρόπο, εκμεταλλευόμενοι στο μέγιστο τις δυνατότητες που μας προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες. Παράλληλα σεβόμαστε τον αναγνώστη μας, γι’ αυτό και ήταν ελάχιστες οι φορές που δεχτήκαμε να φιλοξενήσουμε διαφημιστική προβολή που ενοχλεί τον επισκέπτη. Ενισχύοντας αυτή τη λογική σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια καινούργια μορφή διαφημιστικής προβολής: το Canvas και το Super Canvas.

Θα έχετε παρατηρήσει τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις test drive παραγωγές μας που «ντύνουν» τα άρθρα δοκιμών του gocar.gr και εμφανίζονται full screen με ένα κλικ επάνω, αριστερά ή δεξιά από το περιεχόμενο. Αυτός ο τρόπος προβολής αποκτά πλέον και διαφημιστική διάσταση με την ονομασία Canvas, με αναβαθμισμένη παραλλαγή του το Super Canvas με το άνοιγμα του οποίου εμφανίζεται video αντί για φωτογραφία. Φυσικά, ανά πάσα στιγμή μπορείτε να επαναφέρετε την σελίδα στην οποία βρισκόσασταν, πατώντας είτε επάνω στο περιεχόμενο, είτε στο κάτω μέρος όπου υπάρχει η ένδειξη «Επιστροφή στο άρθρο».

Πιθανά κάποιοι από εσάς θα προτιμούσατε να μην βλέπατε καθόλου διαφημίσεις στο site. Αντιλαμβάνεστε όμως πως για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε πρέπει να εξασφαλίσουμε πόρους. Άλλωστε, χάρη και στα έσοδα από διαφημίσεις μπορούμε να σας προσφέρουμε το περιεχόμενό μας δωρεάν. Και μέσω των διαφημίσεων οι εταιρίες μπορούν να προσεγγίσουν εσάς, τους αναγνώστες μας και να σας ενημερώσουν για νέα προωθητικά προγράμματα ή άλλες ενέργειες. Κι εμείς ταυτόχρονα έχουμε τη δυνατότητα να αναπτυχθούμε περεταίρω και να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερες υπηρεσίες.

Είμαστε σίγουροι ότι με τα Canvas & Super Canvas θα απολαύσετε ακόμα περισσότερο Αυτοκίνητο, το αντικείμενο του πόθου όλων μας!


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...