Η Mercedes-Benz παρέδωσε 21 νέα ασθενοφόρα Sprinter

Σε πρόσφατη τελετή στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, παραδόθηκαν στους αρμόδιους φορείς 21 νέα, πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα Sprinter 313 cdi

  • -
  • -

Τα νέα ασθενοφόρα προμηθεύτηκαν μέσω ΕΣΠΑ η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜΘ) μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό, για την κάλυψη των αναγκών στα 13 Κέντρα Υγείας των Περιφερειακών  Ενοτήτων Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας. Η Mercedes-Benz Ελλάς, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις επείγουσες ανάγκες της Περιφέρειας σε ασθενοφόρα, κατάφερε να παραδώσει τα 21 οχήματα εντός 3 μηνών, παρ’ όλο που ο συμβατικός χρόνος παράδοσης βάσει συμβάσεως ήταν 6 μήνες.

Πρόκειται για 8 4x2 και 13 4x4 πετρελαιοκίνητα μοντέλα Sprinter 313 cdi, τα οποία θα καλύψουν ανάγκες  διακομιδής ασθενών στην ευρύτερη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα βασικά οχήματα διασκευάστηκαν στην Ελλάδα από την ΜΑΝΤΟΣ ΑΒΕΕ, σύμφωνα με τα τελευταία, αυστηρότατα, ποιοτικά πρότυπα της Ε.Ε. (ΕΝ 1789) που διέπουν την κατασκευή ασθενοφόρων οχημάτων. Ο ιατρικός εξοπλισμός των οχημάτων (φορεία, μηχανήματα και όργανα) είναι τελευταίας τεχνολογίας, κατασκευής διεθνών οίκων με μεγάλη παράδοση και εμπειρία στο χώρο.

Παρούσα στην τελετή παράδοσης ήταν η Διευθύντρια Πωλήσεων Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. η οποία, την 30η και 31η Μαρτίου, μαζί με ενδεκαμελή ομάδα, φρόντισαν για την άρτια παράδοση και την πλήρη επεξήγηση των λειτουργιών των οχημάτων στα αρμόδια τεχνικά κλιμάκια και τους αρμόδιους της Περιφέρειας.

Πηγή: Δελτίο Τύπου Mercedes-Benz Ελλάς

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...