Γεύση από τα μελλοντικά μοντέλα της Mitsubishi

Με τρία νέα προωτότυπα η ιαπωνική εταιρεία στο 43o Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2013

  • -
  • -

Τρία νέα πρωτότυπα που δίνουν μια ιδέα από μελλοντικά μοντέλα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό η Mitsubishi, στο 43o Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2013 που ανοίγει τις πύλες του στις 20 Νοεμβρίου. Υιοθετώντας μία νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που συμβολίζει τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την αντοχή - έμφυτες αρετές των SUV – τα τρία πρωτότυπα έχουν θέμα την @earth TECHNOLOGY της Mitsubishi και προαναγγέλλουν τις τεχνικές εξέλιξης και παραγωγής της MMC για το άμεσο μέλλον.

 

Το MITSUBISHI Concept GC-PHEV αποτελεί την επόμενη γενιά ενός μεγάλου SUV με μόνιμη τετρακίνηση (full-time 4WD) – προφανώς πρόκειται για τον προπομπό του νέου Pajero. Χρησιμοποιεί κινητήρα μπροστά, πίσω κίνηση, plug-in υβριδικό σύστημα EV (PHEV) που αποτελείται από υπερτροφοδοτούμενο V6 3λιτρο κινητήρα MIVEC σε συνδυασμό με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία υψηλής χωρητικότητας για επιδόσεις παντός εδάφους, όπως αρμόζει σε ένα ευέλικτο SUV.
Mitsubishi_Tokio_2013_Line-up
Το MITSUBISHI Concept XR-PHEV εκπροσωπεί την επόμενη γενιά ενός συμπαγούς SUV που ανεβάζει τον πήχη της οδηγικής απόλαυσης. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με μια πρώτη γεύση από τον αντικαταστάτη του ASX. Χρησιμοποιεί κινητήρα μπροστά, κίνηση στους εμπρός τροχούς (FWD), plug-in υβριδικό σύστημα PHEV που περιλαμβάνει υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα MIVEC άμεσου ψεκασμού 1.100 κυβικών, έναν ελαφρύ, συμπαγή και πολύ αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία υψηλής χωρητικότητας.  

 Mitsubishi_Tokio_2013_Line-up
Το MITSUBISHI Concept AR είναι ένα μικρό MPV επόμενης γενιάς που συνδυάζει την ευελιξία ενός SUV με ευρυχωρία πολυμορφικού μοντέλου. Χρησιμοποιεί ένα ελαφρού βάρους, ήπιο υβριδικό σύστημα που αποτελείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα MIVEC άμεσου ψεκασμού 1.100 κυβικών.

Mitsubishi_Tokio_2013_Line-up 

Και τα τρία πρωτότυπα υιοθετούν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας "e-Assist" της Mitsubishi και την προηγμένη τεχνολογία "connected car" με συστήματα πληροφόρησης επόμενης γενιάς. Ανάμεσα στις λειτουργίες είναι ένα σύστημα ανίχνευσης κινδύνου που ενεργοποιεί τις αντίστοιχες λειτουργίες ασφάλειας και ένα σύστημα έγκαιρης ανίχνευσης βλάβης/δυσλειτουργίας που παροτρύνει τον οδηγό σε εργασίες επισκευής ή συντήρησης.

Μαζί με τα τρία πρωτότυπα, η Mitsubishi θα παρουσιάσει συνολικά 17 μοντέλα στο περίπτερό της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2013. Τα πρωτότυπα θα πλαισιώσει το νέο eKSpace, ένα πολύ ψηλό μικρό wagon, που πρόκειται να παρουσιαστεί στην Ιαπωνία στις αρχές της επόμενης χρονιές, ενώ το παρών θα δώσουν οχήματα από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μερικά τωρινά μοντέλα παραγωγής.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...