Απόκτησε σήμερα την Mercedes-Benz που ονειρεύεσαι

Με το πρόγραμμα Welcome Today κάνε δικό σου σήμερα ένα από τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, σε προνομιακή τιμή, με πλούσιο εξοπλισμό και πληθώρα επιλογής χρηματοδοτικών προγραμμάτων

  • -
  • -

Παραδέξου το. Τις βλέπεις δίπλα σου στο δρόμο και φαντάζεσαι τον εαυτό σου να τις οδηγεί. Περιεργάζεσαι τη δυναμική τους σχεδίαση και αναρωτιέσαι πως είναι να απολαμβάνεις τον premium χαρακτήρα τους, καθημερινά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, τις θέλεις! Μόνο ένα δίλημμα έχεις: A-Class ή GLA; Κι όμως, κατά βάθος ξέρεις ποια είναι η ιδανική για σένα.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως τώρα, με το πρόγραμμα Welcome Today μπορείς να κάνεις τη Mercedes-Benz των ονείρων σου, εύκολα δική σου. Σήμερα. Γιατί από σήμερα μπορείς να αποκτήσεις τα μοντέλα A-Class και GLA σε τιμή που δεν είχες ποτέ φανταστεί και με προνομιακούς όρους αποπληρωμής. Επίλεξε μια από τις ετοιμοπαράδοτες Α 180, Α 180 d και GLA 180 d σε προνομιακή τιμή  και ενίσχυσε τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό με τα νέα οικονομικά πακέτα Business Plus, Easy Style Plus & Progressive για την Α-Class ή Progressive Plus Auto, Progressive Plus, Off road & Off road plus για τη GLA. Τα μοντέλα που εντάσσονται στο πρόγραμμα Welcome Today έχουν ενδεικτική τιμή εκκίνησης 25.000 €.



Τo πρόγραμμα "Welcome Today" περιλαμβάνει ένα σύνολο υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρεται σε κάθε υποψήφιο πελάτη, ιδιώτη ή ελεύθερο επαγγελματία, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αποκτήσει το αγαπημένο του μοντέλο με τον τρόπο που αυτός επιθυμεί, επιλέγοντας μέσα από μια πληθώρα επιλογών, είτε πρόκειται για αγορά τοις μετρητοίς είτε με χρηματοδότηση. Προσφέρει δηλαδή διάφορες χρηματοδοτικές λύσεις, διαφορετικούς τρόπους αποπληρωμής σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης, εγγύησης και service.

Με το Welcome Today μπορείς να κάνεις κάθε μετακίνησή σου συναρπαστική. Να απολαμβάνεις οδήγηση, επιδόσεις, πολυτέλεια αλλά και ασφάλεια σε κάθε σου διαδρομή. Μπορείς να ζεις καθημερινά τη μοναδική εμπειρία που χαρίζει η A-Class, ή η GLA! Μη χάνεις χρόνο. Απόκτησε τη Mercedes-Benz των ονείρων σου. Επικοινώνησε ή επισκέψου το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Mercedes-Benz και μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα Welcome Today. Σήμερα.



Mercedes-Benz
Α 180 & Α 180 d
Η απαράμιλλη κομψότητα και οι δυναμικές γραμμές κερδίζουν τη ματιά σου στην εξωτερική σχεδίαση της A-Class, ενώ στο εσωτερικό η παράδοση κορυφαίας ποιότητας της Mercedes-Benz παντρεύεται αρμονικά με τη μοντέρνα αισθητική και τις σύγχρονες ανέσεις. Η πολυτέλεια που απολαμβάνεις οδηγώντας μία A-Class συνοδεύεται από υπερπλήρη στάνταρ εξοπλισμό και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel. Στη γκάμα των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων ξεχωρίζει η Α 180 d. Εξοπλισμένη με τον κινητήρα των 1,5 λίτρων με απόδοση 109 ίππων και 260 Nm ροπής, η A 180 d εντυπωσιάζει τόσο για τα δυναμικά της χαρακτηριστικά όσο και για την χαμηλή της κατανάλωση: από 3,7 l/100 km. Για όσους προτιμούν τα χαρακτηριστικά λειτουργίας και το εύρος απόδοσης των βενζινοκινητήρων, η Α 180 με το μοτέρ των 1,6 λίτρων προσφέρει ισχύ 122 PS και ροπή 200 Nm. Και οι δύο κινητήρες μπορούν να συνδυαστούν είτε με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με το αυτόματο 7G-DCT.


Mercedes
-Benz GLA 180 d

Η GLA ξεχωρίζει από τις μυώδεις γραμμές στο καπό και τις ασημί προστατευτικές ποδιές χαμηλά στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα που τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του SUV. Στο εσωτερικό εκτιμάς την υψηλή ποιότητα κατασκευής που είναι ταυτόσημη με την προσοχή στη λεπτομέρεια και συμβάλλει στην αίσθηση πολυτέλειας. Το προσεγμένο φινίρισμα και ο πλούσιος εξοπλισμός συνοδεύονται από ευχάριστους χρωματισμούς και μια έντονη σπορ αύρα. Από τη γκάμα το ενδιαφέρον κεντρίζει η GLA 180 d. Έχει κυβισμό 1.461 κ. εκ. και αποδίδει 109 ίππους, αλλά είναι η πλούσια ροπή των 260 Nm η οποία αποδίδεται σε ένα ευρύ φάσμα από τις 1.750 μέχρι τις 2.500 rpm που εξασφαλίζει καλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (από 3,9 l/100 km) και μικρές εκπομπές CO2 (από 103 g/km).

Τo "Welcome Today", κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα: την απόκτηση της Mercedes-Benz A-Class ή της Mercedes-Benz GLA. Εσύ, απλώς επιλέγεις το μοντέλο που επιθυμείς και τον τρόπο που θα το κάνεις δικό σου! Σήμερα.