ΝΕΟ JEEP COMPASS. Απελευθέρωση!

Είναι το μοναδικό αίσθημα που νιώθεις όταν αποκτάς όλα όσα χρειάζεσαι κι επιθυμείς. Απελευθερώσου τώρα με το νέο Jeep Compass και απόλαυσε premium χαρακτήρα και εμφάνιση, διάθεση για περιπέτεια, προηγμένη τεχνολογία και υψηλό επίπεδο άνεσης και αποδοτικότητας

  • -
  • -

Ένα σύγχρονο SUV πρέπει να συνδυάζει πολλές αρετές για να σε κερδίσει. Πρέπει να είναι όμορφο, ποιοτικό, ευρύχωρο, αποδοτικό, αλλά να έχει και διάθεση για περιπέτεια. Το νέο Compass συνδυάζει όλα τα παραπάνω με τις παραδοσιακές αξίες της Jeep. Μαζί του απολαμβάνεις premium χαρακτήρα αλλά και την αίσθηση ελευθερίας που μόνο ένα Jeep μπορεί να σου προσφέρει. Κεντρίζει τη ματιά σου με τη μοντέρνα του αισθητική, τόσο εξωτερικά όσο και στην καμπίνα του.
Το εσωτερικό διακρίνεται για τα υψηλής ποιότητας υλικά, τους μεγάλους χώρους, τον πλούσιο εξοπλισμό και τις τεχνολογικές λύσεις που φροντίζουν για την άνεση και την ασφάλεια οδηγού κι επιβατών. Για ενημέρωση, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα με smartphones φροντίζουν τα συστήματα infotainment UConnect με οθόνη 5.0, 7.0 ή 8.4 ιντσών.
 

 

Τα UConnect 7.0 και 8.4 NAV έχουν οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας και προσφέρουν συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay ή Android Auto, επιτρέποντας την πλήρη ενσωμάτωση των κινητών και των συστημάτων τους για hands-free επικοινωνία, δημιουργία και ανάγνωση μηνυμάτων κλπ.

Ένα ακόμη ατού του νέου Compass είναι η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από 6 συνδυασμούς κινητήρων και μετάδοσης. Σε βενζίνη συναντάμε τον 1.4 MultiAir2 Turbo, με ισχύ 140 (4x2) ή 170 ίππων (4x4). Σε diesel οι επιλογές είναι ο 1.6 MultiJet II με 120 ίππους (4x2) και ο 2.0 MultiJet II σε εκδοχές με 140 ίππους (4x4) και 170 ίππους (4x4).
Οδηγικά, το νέο Compass συναρπάζει σε κάθε είδους τερέν. Προσφέρει άριστο κράτημα και άνεση στην άσφαλτο αλλά και κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, χάρη στα δύο πρωτοποριακά συστήματα τετρακίνησης: το Jeep Active Drive και το Jeep Active Drive Low.  

 

Αμφότερα περιλαμβάνουν το σύστημα Jeep Selec-Terrain το οποίο προσφέρει επιλογές κίνησης Auto, Snow, Sand και Mud, καθώς και λειτουργία Lock που κλειδώνει μόνιμα τη μετάδοση για ακόμα καλύτερες επιδόσεις σε απαιτητικές συνθήκες off road κίνησης.

Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δεχθεί και ο τομέας της ασφάλειας. Το νέο Compass εξοπλίζεται με 70 τεχνολογίες ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, όπως η Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης, το Σύστημα Διατήρησης Πορείας και το Σύστημα Αυτόματης Στάθμευσης.

Στο νέο Jeep Compass θα βρεις όλα όσα αναζητάς από το επόμενο SUV σου: premium χαρακτήρα αλλά και γνήσιο DNA Jeep, υψηλές επιδόσεις από αποδοτικούς κινητήρες χαμηλού κυβισμού και προηγμένη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας. Και όλα αυτά σε ακόμα πιο προσιτή τιμή που ξεκινά από 24.100€, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ JEEP COMPASS