Ρομποτικά οχήματα από Nissan και DeNA

Οι δύο εταιρείες αποκαλύπτουν την υπηρεσία κινητικότητας Easy Ride

  • -
  • -

Easy Ride θα ονομάζεται η υπηρεσία που ετοιμάζουν από κοινού οι Nissan και DeNA και αφορά κίνηση με ρομποτικά οχήματα. Οι δοκιμές θα γίνουν στη Minatomirai της Yokohama στην Ιαπωνία με τη βοήθεια κοινού κατά το διάστημα 5 με 18 Μαρτίου του 2018.

Οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν από  τον Ιανουάριο του 2017 τη συνεργασία για την ανάπτυξη της νέας υπηρεσίας κινητικότητας που χρησιμοποιεί την αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης. Οι δύο εταιρείες στοχεύουν να συνδυάσουν το όραμα της Ευφυούς Κινητικότητας της  Nissan (Nissan Intelligent Mobility vision) με τα  τεχνολογικά πλεονεκτήματα της αυτόνομης οδήγησης, της  ηλεκτροκίνησης και της συνδεσιμότητας των οχημάτων.

KATEΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 48 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 48 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Με την έννοια της "περισσότερης ελευθερίας στην κινητικότητα”, το Easy Ride οραματίζεται ένα μέλλον για όσους θέλουν να ταξιδεύουν ελεύθερα στον προορισμό τους, μέσα σε ένα ρομπο-όχημα. Στόχος είναι να επιτρέπεται στους πελάτες της υπηρεσίας να χρησιμοποιούν μια αποκλειστική εφαρμογή για κινητά, μέσω της οποίας θα μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία, ξεκινώντας  από τον καθορισμό των προορισμών και την κλήση των οχημάτων, μέχρι την πληρωμή του κομίστρου.

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τους συνιστώμενους τοπικούς προορισμούς και τις διαδρομές με αξιοθέατα, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Η Nissan και η DeNA σκοπεύουν να υποστηρίξουν ένα πολύγλωσσο σύστημα, όπως και να χρησιμοποιήσουν ένα απομακρυσμένο σύστημα παρακολούθησης για την ασφάλεια των πελατών τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...