3-2-1-GO!

  • -
  • -

Το GOCAR ανοίγει νέους ψηφιακούς δρόμους. Μια έκφραση που δεν χρησιμοποιούμε απλώς, αλλά κάνουμε πράξη εδώ και έξι χρόνια. Χωρίς να επαναπαυόμαστε. Κάθε φορά και κάτι νέο. Και τι καινούργιο να κάνουμε με το νέο Renault Kadjar που κάνει επίσημη πρεμιέρα στην Ελλάδα; LIVE VIDEO ΔΟΚΙΜΗ, έπεσε η ιδέα. Ναι. Ωραία. Αλλά πώς;

Όπως κάθε άλλο που έχει τη σφραγίδα “GOCAR - ORIGINAL WORKS”, ήταν η αυτονόητη απάντηση. Όχι με λόγια, αλλά με οργάνωση, τρέξιμο, ενθουσιασμό και κορυφαίο αποτέλεσμα. Ολόκληρη η ομάδα του GOCAR επί ποδός. Ο Γιώργος και η αφεντιά μου να ψάχνουμε την ιδανική, σύντομη διαδρομή που να συνδυάζει τα πάντα: στροφές, ευθείες, λακκούβες αλλά και σήμα. Το πολυπόθητο συνεχές 4G! Πίσω στο γραφείο, ο Κωστάκης να έχει αναλάβει τα τεχνικά, ο κυρ-Γιάννης να μελετά στοιχεία και press kit για να είναι έτοιμος να απαντά άμεσα σε σχόλια και απορίες, ο Μιχάλης και η Ελένη να προετοιμάζουν τις ενέργειες στο facebook, η Εύη να προετοιμάζει τα φωτογραφικά και η Νόνικα να συντονίζει άπαντες.

Τη “μεγάλη ημέρα”, πρωί Τετάρτης 22 Ιουνίου, εκτός από το εντυπωσιακό Kadjar κι εμάς, ήταν κι ο Μέρφι με το νόμο του εκεί. Ήμασταν όμως καλά προετοιμασμένοι και ψύχραιμοι, όπως πάντα. Το Kadjar πέρασε με επιτυχία τη μίνι δοκιμασία κι εμείς περάσαμε το δύσκολο test στο οποίο είχαμε υποβάλλει τους εαυτούς μας! Κι εσείς, οι φίλοι του GOCAR παρακολουθήσατε την 1η VIDEO LIVE ΔΟΚΙΜΗ στην Ελλάδα, τόσο στο gocar.gr, μέσα σε ένα εντυπωσιακό XL BILBOARD που υπήρχε στο επάνω μέρος κάθε σελίδας του site, όσο και μέσω της σελίδας μας στο facebook. Κάποιοι θα γελάσατε και με το σαρδάμ του υπογράφοντος, που υπογράμμισε με στόμφο πως ο 1.500άρης diesel της Renault καίει λίγη… βενζίνη!

Η 1η VIDEO LIVE ΔΟΚΙΜΗ στην Ελλάδα δεν είναι τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από την αγάπη μας για το αυτοκίνητο και την τεχνολογία, που μας τροφοδοτεί συνεχώς με έμπνευση και όρεξη για καινούργια πράγματα. Για νέους ψηφιακούς δρόμους. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από την δική σας εμπλοκή που ήταν απίστευτα μεγάλη από την πρώτη στιγμή, τόσο σε views όσο και σε σχόλια/ερωτήσεις. Σας ευχαριστούμε!