1.500 χιλιόμετρα σε αγωνιστικούς ρυθμούς έκανε το ηλεκτρικό Opel Corsa-e Rally!

Το νέο Opel Corsa-e Rally είναι έτοιμο για τις ειδικές διαδρομές των αγώνων Ράλι

  • -
  • -

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν κάνει την είσοδο τους στους αγώνες Ράλι και η Opel έχει παρουσιάσει την δική της πρόταση επάνω στο αμιγώς ηλεκτρικό Corsa. Μάλιστα, τα αγωνιστικά e-Corsa, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Γερμανίας θα έχουν το δικό τους θεσμό ενιαίας μορφής στο εθνικό Πρωτάθλημα Ράλι της χώρας! Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, των δοκιμών εξέλιξης και αξιοπιστίας του αυτοκινήτου, τέσσερα e-Corsa βρέθηκαν στην πίστα δοκιμών της Opel στο Pferdsfeld και μέσα σε τρεις ημέρες πραγματοποίησαν περισσότερα από 1.500 χιλιόμετρα σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Τα αυτοκίνητα οδήγησαν οι Marijan Griebel, Horst Rotter και ο βετεράνος Volker Strycek, χωρίς να παρουσιάσουν το παραμικρό πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ OPEL e-CORSA RALLY

Στις τρεις ημέρες δοκιμών, οι τεχνικοί της Opel προσομοίωσαν δύο αγώνες του Γερμανικού Πρωταθλήματος Ράλι, σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά και με ταχύτητες που απαιτούν οι απλές διαδρομές των αγώνων Ράλι. Με αυτόν τρόπο ελέγχθηκαν τομείς όπως η μπαταρία, η κατανάλωση ενέργειας, η φόρτιση, η θερμοκρασία που αναπτύσσει η μπαταρία σε αντίστοιχες συνθήκες με αυτές ενός αγώνα, ενώ εξαιρετική αποδείχθηκε η αξιοπιστία των μηχανικών μερών.

Το ADAC Opel e-Rally Cup θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2021 και θα περιλαμβάνει οκτώ αγώνες του Γερμανικού Πρωταθλήματος Ράλι. Επιπλέον, οι ομάδες θα λάβουν μέρος νωρίτερα σε ακόμα έναν αγώνα που δεν θα προσμετρά στο θεσμό και θα επιτρέψει σε οδηγούς και μηχανικούς να προσαρμοστούν με το αυτοκίνητο.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...