Δυναμική παρουσία της Hyundai N στην “Πράσινη Κόλαση”

Τα i30 N TCR, Veloster N TCR και i30 Fastback N ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον εξουθενωτικό αγώνα των "24 ωρών του Nurburgring”

  • -
  • -

Στην παρουσίαση της πλήρους γκάμας των οχημάτων υψηλών επιδόσεων προχώρησε η Hyundai στο πλαίσιο της τέταρτης συνεχόμενης συμμετοχής της στον αγώνα των “24 ωρών του Nurburgring”, ο οποίος διεξήχθη από τις 22 Ιουνίου έως τις 23 Ιουνίου.

Ο λόγος για τα i30 N TCR, Veloster N TCR και i30 Fastback N τα οποία ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον 24ωρο εξαντλητικό αγώνα της “Πράσινης Κόλασης”, αναδεικνύοντας το «ταλέντο» της κορεατικής φίρμας στον τομέα της κατασκευής αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HYUNDAI TUCSON 48V HYBRID - ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ


Τα Veloster N TCR και i30 N TCR κατέκτησαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους, ενώ το i30 Fastback N αγωνίστηκε στην κατηγορία V2T, προσφέροντας μέσω της συμμετοχής τους πολύτιμη εμπειρία στην κορεατική μάρκα.

Σημειώνεται πως η Hyundai Motor εντυπωσίασε και στον πέμπτο γύρο του WTCR, το FIA World Touring Car Cup, όπου οι αγωνιστικές ομάδες του BRC κατέκτησαν μία νίκη, καθώς και την τρίτη θέση στο βάθρο.

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Nobert Μichelisz από την ομάδα Hyundai N Squadra Corse, ενώ το «χάλκινο μετάλλιο» παρέλαβε ο Augusto Farfus, της N LUKOIL Racing Team. Με την ολοκλήρωση του πέμπτου γύρου, η BRC Hyundai N Squadra Corse και η BRC Hyundai N LUKOIL Racing Team τοποθετούνται στη δεύτερη και τέταρτη θέση στην ομαδική κατάταξη

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...