Νέο Zontes E350: Μπροστά από την εποχή του

Η ναυαρχίδα της Zontes προσγειώθηκε στον πλανήτη μας με αποστολή να κυριαρχήσει στην κατηγορία των GT scooter, με 37 ίππους και τιμή-πρόκληση!

  • -
  • -

Η Zontes βιώνει ένα πραγματικά συναρπαστικό 2023 με τον επανασχεδιασμό της γκάμας των scooter της και τις φουτουριστικές προτάσεις της. Μετά τα M310 και M125 ήρθε η σειρά του Zontes E350, του Gran Turismo που ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και τον πλήρη εξοπλισμό του.

Design «Δηλητήριο»

Εμπνευσμένο από τον Venom, τον οργισμένο ήρωα της Marvel με τον πολυδιάστατο χαρακτήρα, το Ε350 ανοίγει νέους σχεδιαστικούς δρόμους. Οι φουτουριστικές λεπτομέρειες, το συνολικό μέγεθος, οι καινοτομίες, ο πανίσχυρος κινητήρας, οι ανέσεις και ο υπερσύγχρονος ηλεκτρονικός εξοπλισμός φιλοδοξούν να «τρομάξουν» τον ανταγωνισμό και να εντυπωσιάσουν όσους ψάχνουν μια πρόταση στην maxi scooter κατηγορία που να είναι μπροστά από την εποχή της.

Ηγετική θωριά

Η εντυπωσιακή επιθετική «μούρη» με τα ανοιγμένα φτερά και τον χαρακτηριστικό μπλε DRL φωτισμό «γραπώνει» τα βλέμματα και ανεβάζει την αδρεναλίνη. Όλα τα φωτιστικά σώματα του 350Ε είναι τεχνολογίας LED, με δυνατή ένταση και διάταξη μεγάλης διασποράς.

Η ανασηκωμένη, αιχμηρή ουρά εντυπωσιάζει εξίσου με τη σχεδιαστική της ταυτότητα. Τα πίσω φώτα χωρίζονται σε δύο σύνολα με τη λειτουργία της δέσμης των φλας κατεύθυνσης να κάνει το Zontes E350 άμεσα διακριτό και αναγνωρίσιμο.

Zontes E350

Ανέσεις από άλλον πλανήτη

Το 350E διαθέτει γενναίων διαστάσεων ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, η οποία αυξάνει το ύψος κατά 100 mm και μειώνει την αεροδυναμική αντίσταση προσφέροντας εξαιρετική άνεση για μεγάλες διαδρομές στον αυτοκινητόδρομο.

Zontes E350

Η μεγάλη σέλα με τις αρχοντικές θέσεις για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη ανάγεται σε σημείο αναφοράς. Διαθέτει δύο διαφορετικές θέσεις για την ανάπαυση των ποδιών του οδηγού: στα οριζόντια μαρσπιέ εκατέρωθεν της κεντρικής σήραγγας που περικλείει το ρεζερβουάρ καυσίμου των 16 λίτρων και στα πλαϊνά κεκλιμένα με τα πόδια τεντωμένα.

Zontes E350

Κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος για δύο κράνη, ενώ οι πολυμορφικοί χώροι αποθήκευσης συμπληρώνονται από 2 ντουλαπάκια στην ποδιά κι ένα κάτω από τον πίνακα οργάνων, για άμεση πρόσβαση σε μικροπράγματα.

Zontes E350

Καινοτομίες που συναρπάζουν

Το Zontes E350 προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης της θέσης του τιμονιού, ενώ στο κέντρο του υπάρχει και δυνατότητα τοποθέτησης βάσης κινητού ή GPS. Στο αριστερό ντουλαπάκι, το E350 διαθέτει δύο πρίζες USB για ταχεία φόρτιση και τροφοδοσία οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου. Προαιρετικά, το GT scooter της Zontes είναι προετοιμασμένο να δεχτεί μπροστινές και πίσω κάμερες για την καταγραφή διαδρομών.

Zontes E350

Το κορυφαίο στοιχείο στο Ε350 είναι η έγχρωμη οθόνη TFT HD με νέα γραφικά και τέσσερις διαφορετικές οθόνες (Recreation, Race, Street και Simplicity), ενδείξεις πίεσης και θερμοκρασίας των ελαστικών, και ειδοποιήσεις για την υπέρβαση των ορίων ταχύτητας. Προσφέρει αυξημένη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, ενώ είναι η μοναδική οθόνη της κατηγορίας με λειτουργία screen mirroring, για εύκολη πρόσβαση στις εφαρμογές του κινητού του αναβάτη.

Zontes E350

Το Zontes E350 προσφέρει επίσης το νέας γενιάς σύστημα Keyless 3.0 που αναγνωρίζει εύκολα το κλειδί σε απόσταση μικρότερη του 1,5 μέτρου ακόμα και όταν έχει αφαιρεθεί εντελώς η μπαταρία από το scooter για μέγιστη ευελιξία.

Το λέει η «καρδιά» του

Το Zontes E350 εφοδιάζεται με τον νέο πανίσχυρο, μονοκύλινδρο κινητήρα 349 κυβικών εκατοστών, ο οποίος αποδίδει γραμμικά 37 ίππους και 38 Nm ροπή. Ο εξελιγμένος ψεκασμός είναι της Bosch ενώ δύο power modes (Εco και Sport) κινητοποιούν το σύνολο. Όταν οι στροφές του κινητήρα ξεπεράσουν τις 7.000, το σύστημα επιλέγει αυτόματα τη λειτουργία Sport για άμεση απόκριση στο γκάζι, όπως π.χ. σε περίπτωση προσπέρασης. Η κατανάλωση διατηρείται στα 3,5 lt/100 km, για δυναμική συμπεριφορά με μέγιστη οικονομία.

Απόλαυση και ασφάλεια

Το πλαίσιο συνεργάζεται περίφημα με ένα ζεύγος υδραυλικών αμορτισέρ με δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης για την άψογη διαχείριση της αυξημένης ιπποδύναμης. Το E350 διαθέτει τροχούς 15 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω, με τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες J.Juan, δικάναλο ABS και στάνταρ σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (traction control).

Zontes E350

Premium GT αύρα

Εκτός από την εξαιρετική συναρμογή των πλαστικών και τη συνολική ποιότητα κατασκευής, το Zontes E350 διαθέτει premium χαρακτηριστικά όπως θερμαινόμενες χειρολαβές με ελεγχόμενη θερμοκρασία, μοχλό... χειρόφρενου στην αριστερή μανέτα για στάθμευση σε δρόμο με έντονη κλίση και προστατευτικά χεριών. 

Ήρθε η στιγμή να πάρετε τον έλεγχο της κινητικότητας στα χέρια σας και να εκτοξεύσετε την εμπειρία οδήγησης ενός GT scooter στη... στρατόσφαιρα. Η νέα ναυαρχίδα της Zontes κοστίζει 5.595 ευρώ και διατίθεται από την Γκοργκόλης Α.Ε. σε δύο συναρπαστικά χρώματα, με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και δυνατότητα αποπληρωμής μέσω κάρτας. Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Zontes E350.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...