Μικρομεσαίο με οικογενειακή διάθεση, τεχνολογία και δυναμική εικόνα – Ποιο είναι;

Χώροι, high tech εξοπλισμός, σπορ εμφάνιση αλλά και mild hybrid επιλογές. Μια από τις πληρέστερες προτάσεις της κατηγορίας.

  • -
  • -

Όταν φτάνει η ώρα αγοράς ενός μικρομεσαίου μοντέλου, η τελική επιλογή κρίνεται στις λεπτομέρειες. Ο συνειδητοποιημένος αγοραστής θα εκτιμήσει την καλή αναλογία τιμής-αξίας, τον πλήρη εξοπλισμό που δεν… χρυσοπληρώνεις τα αυτονόητα, αλλά και τους αποδοτικούς κινητήρες που δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα οικογενειακά βάρη χωρίς να ζητούν ως αντάλλαγμα ένα βυτίο καυσίμων.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ HYUNDAI i30 1.0 T-GDI ΤΩΝ 120 ΙΠΠΩΝ

Όλα τα παραπάνω βρίσκουν απόλυτη εφαρμογή στο γνωστό και ιδιαίτερα καλοπουλημένο Hyundai i30! Η γκάμα του κορεάτικου μικρομεσαίου συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πληρέστερες της αγοράς. Βενζίνη ή ντίζελ; Αυτόματο ή χειροκίνητο; Ατμοσφαιρικό ή τούρμπο; Πεντάθυρο hatchback ή το διαφορετικό Fastback; Πολυτελής αύρα της έκδοσης Premium ή το πιο «αγριεμένο» εμφανισιακά N Line;

Όλα υπάρχουν στον κατάλογο του μοντέλου και οι κινητήρες διακρίνονται τόσο για τις λογικές απαιτήσεις σε καύσιμο, όσο και για τις επιδόσεις τους, ειδικότερα ο νέος τετρακύλινδρος των 1.5 λίτρων με τους 160 ίππους. Κατά τα λοιπά, ο τρικύλινδρος 1.000άρης των 120 ίππων μοιάζει σαν τη χρυσή τομή, ενώ οι ντίζελ των 1.6 λίτρων με 115 ή 136 ίππους επιδεικνύουν πλούσια ροπή για άνετη κίνηση και χαμηλότερη κατανάλωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ HYUNDAI i30

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ HYUNDAI i30 FASTBACK



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...