Muse: Το αυτόνομο της W Motors

Μετά τις 9 μούσες, έρχεται να προστεθεί ακόμα μία σε μορφή… αυτοκινήτου

  • -
  • -
Το πλήρως ηλεκτρικό και αυτόνομο Muse αποκαλύφθηκε στην πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης από την εταιρεία W Motors και την θυγατρική της, Iconiq Motors. Σύμφωνα με τη φίρμα, το ιδιαίτερο μοντέλο θα περάσει στην παραγωγή στις αρχές του 2020.
Τα πρώτα Muse θα πατήσουν τους τροχούς τους σε πολύ συγκεκριμένους δρόμους του Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το 2020. Τρία χρόνια αργότερα το μοντέλο θα βρίσκεται σε θέση να κυκλοφορήσει και στον δημόσιο δρόμο με ασφάλεια.
Το Muse σχεδιάστηκε από την ομάδα της W Motors και το όνομα που εμπνεύστηκαν προέρχεται από τις αρχαίες θεότητες, κόρες του Δία. Ανάμεσα στις εννιά μούσες λοιπόν, θέλει να προστεθεί ακόμα μία σε μορφή… αυτοκινήτου. Εξωτερικά, ο δείκτης της υπερβολής ακουμπάει το κόκκινο, ενώ στην καμπίνα υπάρχουν τέσσερεις θέσεις που μπορούν να περιστρέφονται. Λογικό, μιας και δεν χρειάζεται να βλέπει και κανείς τον δρόμο. Κοινά στοιχεία με τα υπεραυτοκίνητα Lykan και Fenyr, δεν βρίσκουμε και φυσικά ούτε κάτω από το καπό. Η εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι δεν αποκάλυψε περισσότερα για την «πράσινη» καρδιά του μοντέλου, γι’ αυτό θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του χρόνου.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...