Νέο Mitsubishi L200 - Το καλοκαίρι στην Ευρώπη (vid)

Το pick up της ιαπωνικής μάρκας συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής

  • -
  • -

Στην Μπανγκόκ έγινε η παρουσίαση του νέου L200, του ενός τόνου pick up της Mitsubishi Motors. Το L200 – που ονομάζεται Triton στην Ταϊλάνδη – πωλείται σε περίπου 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα. Η άφιξή του στην Ευρώπη έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του προσεχούς καλοκαιριού, ενώ νωρίτερα θα μάθουμε τους διαθέσιμους κινητήρες του.

Το εμπρός μέρος του νέου L200 θυμίζει τα SUV της Mitsubishi, ενώ η καμπίνα του είναι εμφανώς αναβαθμισμένη τόσο σε ποιότητα υλικών όσο και σε εργονομία. Σύμφωνα με την ιαπωνική μάρκα, το νέο pick up είναι βελτιωμένη σε κάθε τομέα: πρακτικότητα, αξιοπιστία, επιδόσεις, αντοχή, ασφάλεια, ποιότητα κατασκευής.

Τα τετρακίνητα L200 εφοδιάζονται είτε με το Super-Select 4WD είτε με το Easy-Select 4WD, τα οποία μοιράζονται το Off-road Mode με τέσσερα προγράμματα: χώμα, λάσπη/χιόνι, άμμος και βράχια. Το σύστημα ελέγχει την ισχύ του κινητήρα, την μετάδοση και τα φρένα ώστε να ρυθμίζει την ολίσθηση των τροχών ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.

Παράλληλα, η Mitsubishi το εφοδιάζει με μία σειρά από ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως το Forward Collision Mitigation, το Blind Spot Warning, το Rear Cross Traffic Alert και το Ultrasonic Misacceleration Mitigation System που αποτρέπει ατυχήματα από υπερβολική χρήση του γκαζιού π.χ. όταν το όχημα κάνει μανούβρες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...