Μια ειδική έκδοση του Abarth 124 στη Γενεύη

Στη Γενεύη το 124 GT

  • -
  • -

Το νέο Abarth 124 GT περιλαμβάνει νέα ελαφριά ανθρακονημάτινη σκληρή οροφή στον προαιρετικό εξοπλισμό, για όποιον φυσικά δεν επιθυμεί τη μαλακή κουκούλα πάνω από το κεφάλι του. Η νέα οροφή ζυγίζει μόλις 16 κιλά, παρά την εσωτερική επένδυση και το θερμαινόμενο πίσω τζάμι. Επίσης, η Abarth ισχυρίζεται ότι βελτιώθηκε η ακαμψία του διθέσιου μοντέλου, καθώς και η ορατότητα. Η τοποθέτηση της σκληρής οροφής είναι εύκολη, ενώ η μαλακή οροφή διατηρείται στο αυτοκίνητο.

ΔΕΣ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ABARTH 124 SPIDER

Το νέο Abarth 124 GT διαθέτει μια ειδική γκρι απόχρωση, με τους υποψήφιους πελάτες να μπορούν να επιλέξουν και τον χρωματισμό μαύρο ματ. Επίσης, εξοπλίζεται με ελαφριές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών της ΟΖ, γκρι καπάκια εξωτερικών καθρεφτών και προαιρετικά μια μικρή αεροτομή στο πίσω μέρος.

Κάτω από το καπό, το Abarth 124 GT βρίσκεται ο γνώριμος 1.4 turbo κινητήρα των 170 ίππων και 250 Nm ροπής. Η διαδικασία 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 6,8 sec. Η αγωνιστική εξάτμιση (Record Monza) είναι στον στάνταρ εξοπλισμό. Τέλος, θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και σε ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Το θέμα είναι εσάς τι σας βολεύει!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...